Bastuaggregat och tillbehör

Kategorier

Visar 1 till 8 (av 144 antalet produkter)

Bastuaggregat och tillbehör

Harvia elektroniska bastuugnar från Huoltovuorio.fi

Finland är känt för sin bastukultur. Människor utomlands kanske tycker att det är konstigt att de flesta av de finska hushållen har egen bastu. Även små finska lägenheter kan innehålla bastu. Det har också trender i Finland att ha bastu över gården. I Finland är bastun en stor del av vår identitet och den är djupt rotad i finska traditioner. Men bastun och Finlands bastukultur har också börjat intressera sig utomlands. Speciellt hälsofördelarna med bastu har börjat intressera utomlands. Du kan hitta en av de mest populära bastuugnarna från våra onlinebutiker; bastuugnar av Harvia. Harvias största tillverkningsanläggning ligger i Muurame i Finland, även om företaget har expanderat över hela världen. Du kan läsa mer om Harvias historia här.

Bastuugnen från Harvia skapar atmosfären i bastun. Vi har valt Harvia-bastuugnar i vårt urval på grund av märkets goda rykte och höga kvalitet. Harvia är en finsk bastuleverantör som har utvecklat och sålt bastuugnar med 70 års erfarenhet. Harvia har nått sin position som en av de bästa bastuugnsproducenterna i världen. Vi har i vårt urval valt flera olika storlekar och modeller från Harvia bastuugnar för att passa dina behov. Beroende på vilken bastu du har, hittar du den perfekta elektriska bastuugnen från vårt urval. Harvia bastuugn är klassisk och modern, som gör att din bastu ser tidlös ut.

Varför välja elektronisk bastuugn istället för vedeldad bastu?

Elektronisk bastuugn ger önskad enkelhet. Bastuugnen är lätt att sätta på och stänga av, den värms upp snabbt och med kontrollpanelen är det mycket enkelt att ställa in önskade inställningar. Elektronisk bastuugn behöver inte värmas under tillsyn. Elektronisk bastuugn kan också installeras enkelt på hyreshusen.

Kom ihåg att underhålla bastuugnen regelbundet

Det är viktigt att komma ihåg underhåll av elektronisk bastuugn. Det enklaste och enklaste sättet att ta hand om din spis är att byta bastusten minst en gång om året. På så sätt kan du undvika att bränna värmeelement. Men vid något tillfälle kan bastuugnens värmeelement brinna ut. Du hittar alla originaldelar till bastuugnar här. Här hittar du även originaltillbehör från Harvia till bastuaggregat.