Svea Payments Oy

Verkkomaksu

Voit maksaa tilauksesi suomalaisen pankkisi verkkomaksupainikkeen avulla. Siirryt hetkeksi oman pankkisi sivulle, jossa suoritetaan maksu omalta pankkitililtäsi. Maksun saajana näkyy Svea Payments Oy, joka toimii toisena maksunvälittäjänä verkkokaupassamme. 

Korttimaksu

Svean palvelun kautta voit myös maksaa kätevästi pankki ja luottokortilla, käyttäen Visa, Visa Electron tai Mastercard korttia. 

 

MobilePay

MobilePay on maksuton sovellus, jolla saat verkko-ostokset maksettua nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti. MobilePayllä voidaan käyttää seuraavia kortteja: Visa Electron, Visa (Debit ja Credit), Mastercard (Debit ja Credit) ja Maestro. Lisätietoa: https://www.mobilepay.fi

 

Pivo ja Siirto 

Svean maksupalvelun kautta voit myös maksaa helposti käyttämällä Pivo- tai Siirto-sovellusta. Täytät vain Pivoon tai Siirto-sovellukseen liitetyllä puhelinnumerolla kentän, jossa pyydetään puhelinnumeroa, jonka jälkeen maksu hyväksytään mobiilisovelluksessa. Pivoa voi käyttää kaikkien pankkien asiakkaat ja Siirtoa Nordean, OP:n, S-Pankin ja Ålandsbankenin asiakkaat. 

PayPal

PayPal-sovelluksella voit maksaa ja vastaanottaa maksuja kätevästi, lisäämällä vain pankkikorttisi PayPal tiliisi.   

Lasku

Svea tarjoaa sinulle turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Valitessasi maksutavaksi Svea Bankin saat laskuihisi vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. 

Svean laskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun. 

Laskun maksaminen pienemmissä erissä 

Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta. 

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Erämaksu

Svea erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan kaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias. 

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot. 

Svea Erämaksun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun. 

Yrityslasku

Valitessanne maksutavaksi Svean yrityslaskun saatte aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme vähintään 5 euroa. 

Svean yrityslaskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Ostaja vakuuttaa olevansa oikeutettu toimimaan sen yrityksen nimissä, jonka tiedoilla on ostosta tekemässä. Svealla on oikeus tarkistaa ostajan nimenkirjoitus- tai muu osto-oikeus kyseisessä yrityksessä.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland (3237195-7) 

Mechelininkatu 1a 

00180 Helsinki 

www.svea.fi 

Klarna maksutavat

Klarna toimii toisena vaihtoehtoisena maksupalveluntarjoajana. Klarnan kautta tilatessa, ostos laitetaan maksuun vasta kun tuote lähetetään asiakkaalle. 

Klarnan palvelujen ehdot löydät täältä: https://www.klarna.com/fi/ehdot/

Maksa myöhemmin

Klarnalla saat vaihtoehdoksi tilata tänään ja maksaa myöhemmin, kun olet saanut ostoksesi. Tällä tavoin saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa, joka alkaa tilauksen lähettämisestä. 

Pilko maksut

Pilkkomalla maksun useaksi eräksi saat mahdollisuuden maksaa ostoksesi jopa 36 erässä. Voit myös kerätä eri kaupoissa tekemäsi ostokset yhdelle laskulle. Luottopäätös tehdään kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun, voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään heti kassalla. Klarna sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäivän ja saat muistutuksia niistä.

Maksa heti

Maksamalla ostoksesi Klarnan verkkopankki- tai korttimaksulla turvallisesti. Maksusi prosessoidaan heti ja ostoksesi ilmestyy Klarna-sovellukseesi.

Klarna sovellus

Sovelluksessa pystyt hallitsemaan kaikkia maksujasi, joita olet Klarnan kautta tehnyt ja myös yhteyden Klarnan asiakaspalveluun chatin kautta 24/7.