Harvia Cilindro Pro Black Steel PC100E/135E sähkökiuas 13,2kW

1099,00 (sis. ALV. 24 %)

Harvia Cilindro kiuas isomman kokoluokan saunoihin. Tämä Cilindro sähkökiuas tulee varustaa erillisellä ohjauskeskuksella.

Toimitusaika-arvio: 3-7 arkipäivää

Tuotetunnus: HPCE100400M Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , Valmistaja:

Upea kiuas Harvialta

Harvia Cilindro Pro Black Steel PC100E 13,2kW -sähkökiuas soveltuu mainiosti vaikkapa perhesaunoihin, hotelleihin tai esimerkiksi taloyhtiön yleisiin saunoihin. Kiukaan arvostetuimpia piirteitä ovat sen pilarimainen muoto ja mahtava kivimäärä, jotka takaavat pehmeät ja komeat löylyt. Vankat vastukset ovat suunniteltu kestämään pidempiäkin päälläoloaikoja, joten tämä kiuas sopii täydellisesti saunoihin joita käytetään paljon. Kiuas soveltuu saunoihin joiden koko on 9-20m3.

Kiukaan tumma erikoiskäsitelty Black Steel -pinta mukautuu ympäristöön tuoden teräksen elävän pinnan kauniisti esille. Kiukaan voi upottaa esimerkiksi lauteisiin ja se on myös mahdollista asettaa lasiseinän läheisyyteen. Cilindro Black Steel Pro E-kiuas tulee varustaa erillisellä ohjausyksiköllä, joka myydään erikseen ja se ei kuulu lähetykseen mukaan. Ohjausyksiköllä pystytään kiukaan lisäksi ohjaamaan muita saunatilan laitteita, esimerkiksi valaistusta, riippuen ohjausyksikön ominaisuuksien laajuudesta.

Tietoja kiukaasta:

Korkeus: 1300 mm

Leveys ja syvyys: 355 mm

Paino: 18,1 kg

Ohjaustapa: Erillinen ohjauskeskus

Teho: 13,2 kW

Kivimäärä: 140 kg

mallit

Cilindro (PC), Pro

Tehot

10 kW, 13,5 kW, 5 kW

Ohjaus

Erillisellä ohjauksella

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.