Harvia The Wall SW80 sähkökiuas 8,0 kW

372,00 (sis. ALV. 24 %)

Upea Harvian The Wall SW80 sähkökiuas saatavilla verkkokaupastamme. Tilaa saunaasi Harvian laadukas sähkökiuas.

Toimitusaika-arvio: 3-7 arkipäivää

Tuotetunnus: HSW800400 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , Valmistaja:

Aidosti suomalainen

The Wall vie tyylikkäästi vain pienen tilan saunassa, vaikka tehokkuutta löytyy aina 9 kW:iin saakka. Laitteen valmistuksessa on keskitytty ennen kaikkea käytännöllisyyteen. Valaistut käyttökytkimet, helppo asennus ja kestävät rakenneratkaisut tekevät The Wallista ominaisuuksiltaan suuren. Kaikki tämä kompaktissa ja tyylikkäässä The Wall kokonaisuudessa.

Käyttöajan kytkin ja termostaatin kytkin lämpötilalle ovat kumpikin valaistuja. Valaistu käyttökytkin erottuu hyvin kiukaan yläosassa, josta sitä on helppo käyttää. Valaistus helpottaa käyttöä myös hämärässä. Harvemmin käytössä olevan termostaatin säädin sijaitsee kiukaan alaosassa. Kiukaan käytön kätisyyden (oikea/vasen) voi valita asennuksen yhteydessä.

The Wall -kiuas on kestävä rakenteeltaan ja vastuksiltaan. Vastuksille on oma tukirakenne, joka suojaa vastuksia, estää vastuksen vääntymistä ja pidentää käyttöikää. Lämmölle ja kosteudelle alttiit komponentit on sijoitettu kiukaan alaosaan. Vastuksen rakenne on suunniteltu kestämään pitkään lämmitystehosta tinkimättä.

Mukana toimitettava asennus-/seinäteline määrittää minimi suojaetäisyyden kiukaan ja lattian välillä. Asennustyö on vaivatonta ja nopeaa.

Teho: 8,0 kW
Mitat: 430 x 700 x 260
Saunan koko: 7-12 m3
Kivimäärä: 20 kg
Suojaetäisyydet (mm): eteen alalauteeseen 30, ylälauteeseen 70, sivuseiniin 70, kattoon 1200, lattiaan 80

mallit

The Wall (SW)

Tehot

8 kW

Ohjaus

Mekaaninen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.