Näytetään ainoa tulos

Festivo kotikylmiöt

Festivo on Suomen ainoa kotimaisten kodin kylmälaitteiden valmistaja. Festivo jääkaapit, pakastimet ja muut kylmälaitteet on varustettu Avainlippu-tunnuksella sillä laitteiden kotimaisuusaste on jopa 80%. Festivon kylmälaitteet tunnetaan laadukkaasta materiaalista, suomalaisten tarkasta kädenjäljestä ja ajattoman kauniista design:sta. Festivon kylmälaitteet ovat erityisen näyttävä ratkaisu, sillä kooltaan 2 metriä korkea jääkaappipakastin, jääkaappi tai pakastin on keittiön katseenvangitsija. Festivon kylmälaitteet ovat myös leveydeltään runsaan kokoisia, joten tilaa ruoan säilyttämiselle on varmasti tarpeeksi.

Jos sinulla on uuden jääkaappipakastimen hankkiminen mielessä, suosittelemme pohtimaan etukäteen, minkälaisen kokonaisuuden haluat. Jääkaappipakastimet ovat erityisen suosittuja, sillä useimmilla on tarve saada keittiöön sekä jääkaappi, että pakastin ja kätevin ratkaisu on, että ne ovat yhdistettynä. Mikäli pidät juomastasi erityisen kylmänä, suosittelemme, että jääpalakone on yksi jääkaappipakastimesi lisävarusteista.

Festivon kylmälaitteilla saat rakennettua haluamasi kokonaisuuden, joka sisältää tarpeesi mukaan haluamasi kodinkonelaitteet. Festivon rakennustyökalulla voit suunnitella itsellesi täydellisen kylmiöyhdistelmän. Lisävarusteista voit valita mukaan Festivo kylmiöyhdistelmääsi haluamasi jääkaappi- vihanneslaatikot. Meiltä on myös mahdollista saada jääpalakone Festivo kokonaisuuteesi, joka asennetaan pakastimen toiselle hyllylle.

Miksi hankkia Festivon kodinkoneet juuri meiltä? Festivon kylmälaitteet löydät meiltä erityisen edulliseen hintaan kilpailijoihin verrattuna. Saat myös jääkaappipakastimen, pakastimen, viinikaapin tai jääkaapin meiltä kotiin kuljetettuna sekä tarvittaessa sisään kannettuna.