Ilmankostutin kosteuttamaan kuivaa sisäilma

Vietämme suurimman osana ajasta kotona, jonka vuoksi haluamme myös panostaa sisäilmaan. Kuiva sisäilma on yleinen ongelma suomalaisissa kodissa. Kuiva sisäilma saattaa aiheuttaa tukkoisuutta ja limakalvojen kuivumista. Avuksi tähän suosittelemme hankkimaan ilmankostuttimen. Ilmankostutin myös raikastaa ilmaa ja ominaisuuksista löytyy myös tuoksuominaisuus. Riippuen kumman ilmankostuttimen valitset, on sen toiminta-aika 11-16h.

Valitse käyttöösi sopiva ilmankostutin

Löydät valikoimastamme kaksi erilaista ilmankostutinta, joista toinen on Wilfa ultraääni-ilmankostutin ja toinen höyrystävä ilmankostutin. Ultraääni-ilmankostutin on hyvin tehokas ilmankostutin, sillä se hajottaa veden ultraäänen avulla pisaroiksi. Tämän jälkeen ultraääni-ilmankostutin haihduttaa pisarat huoneilmaan. Kuten kaikissa ilmankostuttimissa ja pienkodinkoneissa, on myös tässä tapauksessa tärkeää vaihtaa suodatin säännöllisesti. Ultraääni-ilmankostutin päästää vesihöyryn mukana veden kalkkia huoneen ilmaan, joka ei itsessään ole vaarallista, mutta saattaa näkyä pölynä huoneessa. Tämän voi kuitenkin estää säännöllisellä suodattimen vaihdolla.

Höyrystävä ilmankostutin, kuten valikoimamme Wilfa ilmankostutin, on helppohoitoinen valinta. Höyrystävä ilmankostutin on helppohoiteisempi, sillä siinä ei ole suodatinta, joka tulisi vaihtaa tai puhdistaa. Höyrystävä ilmankostutin yksinkertaisesti höyrystää veden huoneen sisäilmaan samalla tavalla kuin esimerkiksi vedenkeitin. Höyrystävää ilmankostutinta tulee puhdistaa vuoden tai kahden välein kalkinpoistoaineella. Tämän ilmankostuttimen kanssa pitää kuitenkin olla varovainen, etteivät lapset tai lemmikit pääse laitteen lähelle. Valikoimamme Wilfa ilmankostuttimessa on myös tuoksutoiminto, mikäli kaipaat raikasta lisätuoksua huoneeseesi.

Miksi ilmankostutin tulisi hankkia?

Jos sinusta tuntuu esimerkiksi aamulla herätessä, että kurkku on kuiva, limakalvot ovat ärtyneet ja silmät tuntuvat ärtyneille ja kuivuneilta voi syy olla kuivassa sisäilmassa. Sisäilman kuivuus vaihtelee vuodenajasta riippuen sekä esimerkiksi siitä, pesetkö ja kuivaatko pyykkiä huoneessa, jossa on kuiva sisäilma. Huoneen ilmankosteutta on myös mahdollista mitata, mikäli et ole varma johtuuko limakalvojen oireet kuivasta sisäilmasta.

Näytetään tuotteet 1 - 2 (2 tuotteesta)