aspa
Festivoetusivu
suodattimet ja varaosat
liesikuvutjatuulettimet

Tuotteita valikoimastamme

Huolto Vuorio Oy - Kodinkoneet, varaosat ja ammattitaitoiset korjauspalvelut vuodesta 1975!

 

HUOLTO VUORIO OY

Tilaa netistä kodinkoneiden varaosat sekä laitteet!

Huolto Vuorio huoltaa kodinkoneesi ammattitaidolla. Olemme vuonna 1975 perustettu kodinkoneiden-, ilmanvaihtolaitteiden-, ammattikeittiölaitteiden-, talopesulakoneiden myynti-, huolto ja korjausvaraosaliike. Perheyrityksemme on tunnettu nopeasta, joustavasta sekä ammattimaisesta palvelusta. Laitehuollon erikoisliikkeenä palvelumme kattaa myynnin, asennuksen ja huollot. Toimimme usean eri valmistajan / maahantuojan valtuutettuna huoltajana, esim. AEG, Electrolux, Rosenlew, Miele, Festivo, Siemens, Bosch, Gaggenau, Neff, Smeg, Liebherr, WITT... Ja monia muita. Omaamme 45 vuoden kokemuksen useiden eri merkkien laitehuoltamisesta.

Olemme laajentaneet verkkokauppamme tuotevalikoimaa ja meiltä löydät nyt laajan valikoiman erilaisia kodinkoneita, pienkodinkoneita sekä kodinkoneiden varaosia useilta eri tuotemerkeiltä. Olemme keskittyneet erityisesti kodinkoneiden varaosat ja tarvikkeet – kategoriaan ja monipuolinen merkkivalikoimamme sisältää varaosat merkkeihin kuten: Electrolux, AEG, Rosenlew, Miele, Bosch, Siemens, Upo, Asko ja Beam. Tuotevalikoimastamme löytyy myös Festivon jääkaapit, pakastimet ja jääkaappipakastimet. Kodinkoneet kuluvat käytössä ja kaipaavat varaosia. Valikoimastamme löydät myös ilmanvaihtokoneiden varaosat, liesituulettimien varaosat, kodinkoneiden varaosat: astianpesukoneiden varaosat, kylmälaitteiden varaosat sekä lieden ja uunin varaosat. Lue lisää

Monipuolisesta kodinkoneiden varaosavalikoimastamme löydät varmasti sopivan

Kodinkoneiden varaosavalikoimamme on hyvin monipuolinen ja tuotteita verkkokapassamme on tuhansia. Tämän vuoksi olemmekin jakaneet tuotteemme mahdollisimman selkeästi alakategorioihin. Olemme luokitelleet eri kodinkoneiden varaosat alaryhmiin, joten mikäli sinulla on esimerkiksi kiukaan vastus etsinnässä, löydät nämä verkkokaupastamme varaosat ja tarvikkeet kategorian alta kiukaat kohdasta. Valikoimastamme löytyy mm. Pölynimureihin: suulakkeet, kahvat ja pölypussit, Ilmanvaihtokoneisiin: suodattimet, puhaltimet ja termostaatit, Varaosat kiukaisiin: kiukaan vastukset, ohjauspaneelit, kontaktorit sekä paljon muita kodinkoneiden varaosia. Runsaan valikoimamme vuoksi meiltä löytyy myös kodinkoneita ja varaosia, joita ei välttämättä löydy vielä nettikaupastamme. Mikäli et löydä tarvitsemaasi varaosaa, otathan meihin yhteyttä laittamalla viestiä tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Miksi kodinkone kannattaa korjata?

Jokaisesta kotitaloudesta löytyy tänä päivänä useita eri kodinkoneita. Meille kaikille käy joskus niin, että pakastin sulaa odottamattomasti, kiukaan vastus menee rikki kesken saunomisen tai astianpesukone ei pese puhtaaksi teknisen ongelman vuoksi. Useasti tänä päivänä ajattelemme, että rikkoutunut kodinkone on käyttökelvoton ja rikkinäisen tilalle tulisi ostaa uusi. Uuden kodinkoneen hankinta on kuitenkin taloudellisesti kallista ja ekologisesti epäedullinen ratkaisu. Tilaamalla sopivan kodinkoneen varaosan rikkoutuneen tilalle saat korjattua vanhan kodinkoneesi edullisesti. Sen lisäksi, että kodinkoneiden korjaaminen kannattaa rahallisesti, kannattaa se myös maapallomme puolesta. Uusien kodinkoneiden valmistaminen kuluttaa energiaa ja luonnonvaroja sekä lisää päästöjä. Vanhan kodinkoneen hävittäminen ei myöskään ole luonnollemme otollinen ratkaisu, sillä erityisesti elektroniikkajätteen kierrättäminen ei ole yksinkertaista. Kodinkoneiden kierrättäminen ei myöskään välttämättä ole maksutonta. Paras vaihtoehto siis sinun ja ympäristömme kannalta on, että kodinkoneesi kestää mahdollisimman pitkään.

Kodinkoneiden säännöllinen huoltaminen pidentää kodinkoneesi elinikää

Kodinkoneen elinikää siis kannattaakin pidentää vaihtamalla varaosa rikkinäisen tilalle sekä huoltaa kodinkonetta säännöllisesti. Omalla toiminnalla ja esimerkiksi säännöllisellä puhdistamisella saa pidennettyä kodinkoneen elinikää merkittävästi. Käyttämällä vain laitteelle tarkoitettuja varaosia ja laitevalmistajien puhdistusaineita varmistat, että huollat kodinkoneesi oikein. Esimerkkinä tärkeästä kodinkoneiden säännöllisistä huoltotehtävistä, jotka jokaisen pitäisi tehdä on, kiukaan kivien vaihto vuosittain. Kiuas kivien vuosittainen vaihto estää sen, että kiukaan vastukset eivät pääse vääntymään kuumentuessaan. Tiesitkö myös, että imurien tiivisteet olisi hyvä vaihtaa säännöllisesti? Tämä parantaa imutehoa 20-30%. Löydät meiltä kiuaskivet, kiukaan vastukset sekä imurin varaosat ja tiivisteet. Ilmanvaihtokoneet, liesituulettimet sekä imurit vaativat säännöllistä suodattimien vaihtamista. Erittäin hyvä, helppo ja tavallinen keino ylläpitää kodinkoneesi tehokkuutta on säännöllinen suodattimien vaihto. Juuri sen tietyn suodattimen löytäminen voi kuitenkin olla hankalaa. Suodatin valikoimamme on erittäin kattava, josta varmasti löydämme tarpeeseesi oikean suodattimen.

Asiakaspalvelumme on täällä sitä varten, että autamme sinua löytämään oikean kodinkoneen varaosan sekä varmistamme myös yhteensopivuuden. Runsaan merkkivalikoimamme vuoksi meiltä löytyy varmasti juuri oikea kodinkoneen varaosa sinun laitteeseesi.

Tilaa meiltä myös uudet kodinkoneet

Jos kodinkoneesi elinikä huollosta huolimatta alkaa käymään vähiin tai kaipaat yksinkertaisesti nykyaikaisempaa tekniikkaa, löydät valikoimastamme myös monipuolisesti eri merkkien kodinkoneet kuten Electrolux, AEG, Festivo, Upo ja Miele. Olemme valinneet verkkokauppaamme vain parhaat kodinkoneet, jonka vuoksi valikoimassamme onkin Festivon jääkaapit, pakastimet, viinikaapit ja jääkaappipakastimet. Hankkimalla meiltä tyylikkäät Festivon kylmälaitteet takaat, että keittiössäsi on uusinta kylmälaitteiden teknologiaa. Kun valitset itsellesi sopivaa jääkaappia ja pakastinta kannattaa pohtia mitä kaikkia ominaisuuksia kylmälaitteiltasi kaipaat. Mikäli olet aina haaveillut, että keittiössäsi on integroitu viinikaappi, voit sen nyt lisätä Festivo kokonaisuuteesi. Me toimitamme myös kylmälaitteet sinulle kotiin.

Täysin uuden kodinkoneen hankkiminen lähtee yleensä tarpeesta. Oletko huomannut, että huoneessa jossa on ilmanpuhdistin, olosi on miellyttävä ja allergiaoireet ovat poissa? Mikäli tämä kohentaa sinun terveydellistä tilaa ja tuo paremman olon, on ilmanpuhdistimen hankinta perusteltua sekä kannattavaa. Kodinkoneiden tarpeemme vaihtelee myös vuodenaikojen mukaan. Kesällä toivomme, että kotona on tuuletin tai ilmastointilaite viilentämässä, kun taas talvella saatamme kaivata lämmityslaitteen tuomaa lämpöä tai ilmankostutinta kosteuttamassa pakkasen tuomaa kuivaa sisäilmaa. Kesällä kaivamme esiin grillin ja savustimen sekä puristamme tuoreen mehun hedelmistä mehulingossa.  Talvella taas lämmitämme saunaa tiheämmin ja nautimme löylyistä. Olemme ottaneet kaikki tarpeesi huomioon, jonka vuoksi löydätkin meiltä kodinkoneet jokaiselle vuodenajalle.

Mikäli etsit uudishankkeelle, ammattikeittiöön tai pesulaan kodinkoneita, olethan yhteydessä niin löydämme juuri sinun tarpeeseesi sopivat ratkaisut. Verkkokaupassamme ei ole kaikkia tuotteita, joten kysy rohkeasti asiakasapalvelustamme, jos etsit jotain tiettyä. Voit myös asioida liikkeessämme Turussa.