Kiuas vastukset (alkuperäiset)

Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (149 tuotteesta)

Sähkökiukaiden vastukset

Tilaa meiltä merkkien Harvia, Helo, Kastor, Tulikivi ja Sawo kiukaiden vastukset ja kiukaiden muut varaosat nopealla toimituksella kotiin

 Saunominen on ollut osa suomalaista kulttuuria jo vuosisadat. On jopa arvioitu, että 90 prosenttia suomalaisista saunoo säännöllisesti. Suomalaisten tapa rentoutua on edelleen tänäkin päivänä saunaan meneminen, löylyjen heittäminen sekä lämmöstä nauttiminen. Onkin arvioitu, että suomessa on jopa 3 miljoonaa saunaa. Voidaan siis katsoa, että saunan ja kiukaan löytyminen suomalaisen kotoa on hyvinkin tavallista. Niin kuin muutkin kodinkoneet ja sähkölaitteet, vaativat myös kiukaat huoltamista, erityisesti sähkökiukaat. On siis selvää, että ahkerat saunojat joutuvat huoltaman saunaansa useammin ja väistämättäkin joskus kiukaan vastukset vaativat vaihtoa.

 

Kävikö niin, että kiukaan vastus meni rikki? Verkkokaupastamme löydät useiden eri kiukaiden vastukset ja varaosat sekä alkuperäiset kiukaan vastukset. Kiukaan vastuksen vaihto on sen rikki mennessä välttämätön toimenpide, jotta pääsee taas nauttimaan löylyjen lämmöstä. Jos kiukaan vastukset menevät rikki juuri silloin kuin on tiedossa saunailta ja juhlat, löydät monipuolisesta valikoimastamme useiden eri merkkien alkuperäiset kiukaan vastukset, kuten myös Harvian vastukset. Toimitamme sinulle tilaamasi tuotteet nopeasti, jotta rikkinäinen kiukaan vastus saadaan vaihdettua uuteen ja pääset taas nauttimaan löylyistä. Muistathan kuitenkin, että kiukaiden vastuksen vaihto itse tekemänä ei ole suositeltavaa, vaan sähkötöitä saa tehdä vain sähköalan ammattilainen.