Original Värmeelement

Kategorier

Visar 1 till 8 (av 147 antalet produkter)

Original Värmeelement

Beställ hos oss Harvia, Helo, Kastor, Tulikivi och Sawo värmeelement och andra reservdelar till kaminer med snabb leverans till ditt hem.

Bastubad har varit en del av den finska kulturen i århundraden. Det uppskattas till och med att 90 % av finländarna badar bastu regelbundet. Ännu idag är bastu, bastubad och värme ett sätt för finländarna att koppla av. Man uppskattar att det finns upp till 3 miljoner bastun i Finland. Därför kan man säga att det är ganska vanligt att det finns en bastu och en bastuugn i ett finländskt hem. Precis som andra hushållsapparater och elektriska apparater kräver bastugunar, särskilt elektriska bastuaggregat, underhåll. Det är därför uppenbart att den som gillar bastu måste serva sin bastu oftare och att det är oundvikligt att motstånden i bastuugnen ibland måste bytas ut.

 

Är det så att värmeelementet i din bastu har gått sönder? I vår onlinebutik hittar du ett brett utbud av värmelement och reservdelar samt original värmelement. Det är nödvändigt att byta ut kaminens element när det går sönder, så att du kan njuta av värmen från din bastu igen. Om motståndet i din bastuugn går sönder just när du ska basta och festa, hittar du original värmeelement från många olika märken och Harvia-värmeelement i vårt omfattande sortiment. Vi levererar snabbt de produkter du beställer, så att ditt trasiga värmeelement kan ersättas med ett nytt och du kan njuta av din bastu igen. Kom dock ihåg att det inte rekommenderas att du byter ut värmeelementet själv och att elarbeten endast bör utföras av en professionell elektriker.