Puhdistusaineet ja tarvikkeet

Katso uudet tuotteemme!

Näytetään tuotteet 1 - 8 (17 tuotteesta)

Puhdistusaineet ja tarvikkeet

Kodinlaitteiden puhdistusaineet laitevalmistajilta

Kotimme on tänä päivänä täynnä erilaisia sähkölaitteita ja kodinkoneita. Kodinkoneet tarvitsevat säännöllistä huoltoa, kunnossapitoa ja puhdistusta, jotta niiden elinikä on mahdollisimman pitkä. Kodinkoneiden hankkiminen on aina investointina kallis, jonka vuoksi kodinkoneiden huollosta ja säännöllisestä puhdistamisesta kannattaa ja pitääkin pitää huolta. Sähkölaite tai kodinkone, jonka huoltamisesta tai puhdistuksesta ei ole pidetty huolta voi olla myös vaarallinen ja teholtaan huono. Muista siis maksimoida kotisi kodinkoneiden käyttöaste pitämällä niistä huolta kodinkoneiden hoitoaineilla.

Olemme kodinkoneiden huoltoon ja myymiseen erikoistunut yritys, joten tiedämme miten tärkeää kodinkoneiden säännöllinen puhdistus on. Olemmekin valinneet verkkokauppaamme parhaat kodinkoneiden puhdistukseen tarkoitetut tarvikkeet, suodattimet ja puhdistusaineet jokaiselle eri kodinkoneelle. Löydät meiltä ammattilaisten suosimat puhdistusaineet seuraaville kodinkoneille: astianpesukoneet, kylmälaitteet, liedet ja uunit sekä pyykinpesukoneet.

Kodinkoneiden kannalta niiden puhdistus asianmukaisilla kodinkoneiden puhdistusaineilla on tärkeää. Valikoimastamme löytyykin kaikki puhdistusaineet mitä keittiön kodinkoneisiin ja pyykinpesukoneeseen tarvitset. Kodinkoneiden puhdistusaineet, jotka valikoimastamme löytyy ovat kodinkonelaitteiden valmistajien ja merkkien omia puhdistusaineita. Merkkivalikoimassamme on: Electrolux/AEG puhdistusaineet.

Puuttuuko sinulta jokin kodinkoneen varaosa? Löydät ne täältä.