Näytetään kaikki 10 tulosta

Sähkökiuas ajastimet Harvia, Helo ja Sawo sähkökiukaisiin Huolto Vuoriolta!

Etsitkö Helo tai Harvia sähkökiukaan ajastinta? Jos kiukaasi kaipaa uutta kelloa tai ajastinta löydät nyt valikoimastamme suosittujen kiuas merkkien ajastimet kuten Harvian ja Helon.

Löydät myös Harvia sähkökiuas ajastimen lisäksi kellot ja termostaatin vääntimet. Valikoimassamme on myös Helon ajastimen lisäksi kellot. Muistathan aina varmistaa yhteensopivuuden asiakaspalvelustamme soittamalla, laittamalla viestiä chat-palveluumme tai laittamalla sähköpostia. Yhteydenottolomakkeemme löydät täältä. Jos tarvitset muita varaosia, niin suosittelemme vierailemaan sähkökiukaiden varaosat sivustolla, jonka kautta voit löytää esimerkiksi Harvia ja Helo kiukaisiin myös alkuperäiset vastuksetedulliseen hintaan.

Sähkökiukaiden varaosat tulevat tarpeeseen

Sähkökiukaat ovat sähköteknisiä kodinkoneita siinä missä muutkin kodinkoneet. Sähkökiuas on monessa suomalaisessa kotitaloudessa mahdollisesti jopa kovemmassa käytössä kuin esimerkiksi pölynimuri. Monet kuitenkin unohtavat, että sähkökiukaat vaativat huoltoa ja ylläpitoa toimiakseen kuten ne on suunniteltu. Sähkökiukaat ovat kodin laitteita, jotka yleisesti ottaen kestää pitkään ja kovaakin käyttöä. Suomalaisvalmisteiset kiukaat kuten Harvia, Helo ja Tulikivi ovat erittäin laadukkaita ja valmistettu kestämään. Toisilla kiukaat ovat kuitenkin niin kovassa käytössä, että jokin sähkökiukaan osa saattaa vaatia vaihtoa ja varaosaa useammin kuin toisilla. On kuitenkin selvää, että sähkökiuas vaatii huoltoa ja silloin tällöin varaosia. Sähkökiuasta ei missään tapauksessa kannata hävittää tai vaihtaa uuteen jonkun osan rikkuessa. Löydät verkkokaupastamme sähkökiukaiden varaosat usealle eri merkille. Kaipaamasi sähkökiukaan varaosa on varmasti valikoimassamme ja mikäli et sitä löydä verkkokaupastamme, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin etsimme sen sinulle. Muistathan kuitenkin, että sähkökiukaan varaosat tulisi vaihtaa aina sähköalan ammattilainen.

Tilaa nyt sähkökiukaiden varaosat Huolto Vuoriolta! Kellot ja ajastimet Helon, Harvian ja Sawon kiukaisiin.