Näytetään tulokset 1–24 / 279

Sähkökiuas varaosat

Menikö kiuas rikki? Voi olla haastavaa selvittää, mikä kiukaan varaosa on mennyt rikki ja kaipaa vaihtoa. Suosittelemmekin aina ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ja varmistamaaan kiukaan varaosan yhteensopivuus. Meidän suomalaisten saunassa olevat kiukaat ovat pääosin merkeiltä Harvia, Helo, Kastor ja Tulikivi. Olemme useiden eri laitevalmistajien valtuutettu huolto- ja myyntiliike.

Harvia ja Helo sähkökiuas varaosat Huolto Vuoriolta!

Onko saunastasi löytyvä Harvia tai Helo kiuas varaosaa vailla? Valikoimastamme löydät Helo, Harvia, Kastor ja Tulikivi kiuas merkkien varaosat. Löydät etsimäsi oikean kiuas varaosan seuraavista kategorioista: ajastimet ja kellot, kontaktorit ja releet, kytkimet, lämpötila-anturit, kiukaan ohjaimet ja ohjauskeskukset, Harvia ohjauspaneelit, kiukaan piirikortit, kiukaan rungon osat, kiukaan vastukset ja alkuperäiset vastukset sekä kiukaan termostaatit.

Harvia kiuas varaosat kuten ohjauspaneelit löydät valikoimastamme

Sähkökiuas on tänä päivänä suomalaisesta kodista löytyvä yleinen varuste. Sähkökiuas tuo arkeen mukavaa helppoutta, sillä se mahdollistaa mukavat ja nopeat löylyt. Sähkökiukaan voi napsauttaa kätevästi päälle ja puolen tunnin päästä voikin jo heittää löylyä. Sähkökiukaiden tarvikkeet ja varustelut kehittyvät jatkuvasti ja tänä päivänä useaan kiukaaseen onkin liitetty ohjauspaneeli helpottamaan kiukaan päälle kytkemistä ja lämmön säätämistä. Valikoimastamme löytyykin edullisesti Harvia ohjauspaneelit. Olemme lisänneet valikoimaamme myös Helon ohjaimet. Niin kuin mihin tahansa sähkölaitteeseen, voi myös sähkökiukaaseen tulla vikaa. Mikäli olet siinä tilanteessa, että sähkökiuas on alkanut reistailemaan ja olet varaosien tarpeessa, löydät verkkokaupastamme kiukaan varaosat Harvian, Helon ja Tulikiven kiukaisiin.

Helo kiuas varaosat ja vastukset

Koska haluamme pitää valikoimamme monipuolisena ja antaa asiakkaillemme mahdollisuuden valita useasta eri vaihtoehdosta, löytyy sähkökiuas valikoimastamme kiukaan vastukset seuraavanlaisista kahdesta eri kategoriasta: Alkuperäiset vastukset Harvia, Helo, Kastor, Tulikivi sekä ”vastaavat” kiuas vastukset.