Näytetään tulokset 1–24 / 41

Kiukaan Ohjaimet ja ohjauskeskukset – Modernia mukavuutta saunahetkiin

Menikö harvia kiuas ohjauspaneeli rikki? Sähkökiukaan ohjaimet ja ohjauskeskukset ovat olennainen osa saunomiskokemusta. Ne tuovat lisää mukavuutta ja helpottavat saunan lämmitystä. Mutta mitä tehdä, kun ohjain tai ohjauskeskus hajoaa? Ei hätää, apu on lähellä!

Täydellinen ratkaisu rikkoutuneille ohjaimille

Ei ole harvinaista, että jatkuva käyttö rasittaa kiukaan osia ajan mittaan. Kiukaan Ohjauspaneelit ja ohjauskeskukset -osastoltamme löydät laadukkaat varaosat juuri tätä tarvetta varten. Onko harvia ohjauspaneeli antanut periksi? Tarvitseeko sinun korvata helo kiuas ohjauskeskus? Meillä on ratkaisu!

Laadukkaita tuotemerkkejä saunan ystäville

Meidän valikoimamme kattaa tunnetuimmat tuotemerkit, kuten Harvia, Helo, TylöHelo, Sawo ja Tulikivi. Olipa kyseessä sitten mikä tahansa kiukaan ohjauspaneeli tai kiukaan ohjauskeskus, tarjoamme sinulle parasta laatua ja asiantuntevaa palvelua.

Varaosat ja tukea asiakaspalvelusta

Mikäli et ole aivan varma, mikä varaosa sopii juuri sinun kiukaaseesi, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Tiedämme, kuinka tärkeää on saada nopeaa apua ja oikea varaosa, jotta saunomishetkesi eivät keskeydy. Kiukaan Ohjaimet ja ohjauskeskukset ovat kriittisiä osia saunan toiminnassa, ja haluamme varmistaa, että saat tarvitsemasi tuen.

Nykyaikaiset ratkaisut saunanautintoon

Kiukaan ohjauskeskus ja ohjauspaneeli eivät ole ainoastaan toiminnallisia, vaan ne tuovat myös tyylikkyyttä ja modernia otetta saunatilaasi. Ohjauspaneelista voit helposti säätää saunan lämpötilaa, ajastaa ja käynnistää tai sammuttaa kiukaan, sekä ajastaa saunan lämmityksen. Kaikki nämä tekevät saunomisesta entistä nautinnollisempaa.

Etsi ja löydä – Tarkennettu haku helpottaa

Jos tiedät tarkalleen minkä mallisen sähkökiukaan omistat, käytä tarkennettua hakutoimintoamme. Se auttaa sinua nopeasti löytämään juuri sinun kiukaaseesi sopivat Kiukaan Ohjaimet ja ohjauskeskukset. Kerrot vain ohjauskeskuksen mallin tai kiukaan merkin ja mallin jota ohjauspaneeli ohjaa, niin etsimme sinulle sopivan tuotteen. Esim Helo kiuas ohjauskeskus OT 2 PUi, niin pystymme auttamaan.