Näytetään tulokset 1–24 / 33

Harvia, Helo ja Sawo ohjaimet ja ohjauskeskukset

Onko sinulla etsinnässä Harvia, Helo tai Sawo kiukaan ohjauspaneeli tai ohjauskeskus? Löydät Huoltovuorion verkkokaupastasi kiukaaseesi sopivan ohjaimen.

Etsinnässä sähkökiukaan ohjaimet, ohjauskeskukset tai ohjauspaneelit sähkökiukaaseen?

Löydät valikoimastamme monipuolisesti erilaiset ohjaimet, ohjauskeskukset sekä ohjauspaneelit Harvia, Helo ja Sawo sähkökiukaisiin.

Sähkökiukaan ohjauspaneeli

Sähkökiukaan ohjauspaneeli tuo kiukaan käyttökokemukseen helpouttua ja tyylikkyyttä. Ohjauspaneelista on helppo säätää kiuas haluttuun lämpötilaan, käynnistää, sammuttaa sekä ajastaa. Ohjauspaneelit voivat rikkoutua kosteudesta ja saatatkin tarvita uuden Sawo ohjauspaneelin. Mikäli et löydä verkkokaupastamme etsimääsi Sawo ohjauspaneelia tai et ole varma onko varaosa yhteensopiva Sawo kiukaaseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Puuttuuko kiukaastasi toimiva ohjauskeskus? Ei hätää, sillä löydät sen valikoimastamme. Sähkökiukaiden varaosavalikoimamme on hyvin monipuolinen, mutta mikäli et löydä juuri sinun kiukaaseesi sopivaa ohjauspaneelia, ohjauskeskusta tai ohjainta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin etsimme sen sinulle. Joihinkin sähkökiukaisiin tulee ostaessa mukana ohjauskeskus, mutta mikäli se on rikkoutunut tai sinun kiukaassa ei vielä ole ohjainta, saat tilattua meiltä uuden.

Sähkökiukaan ohjain on nykyaikainen ratkaisu, sähkökiukaan ohjauspaneeli tai ohjauskeskus tuo mukavaa helppoutta arkeen. Ohjauspaneelit ovat pisarakestäviä ja tyylikäs osa kylpyhuonetta. Ohjauspaneelista on yksinkertaista laittaa sauna päälle ja pois sekä säätää haluttua lämpötilaa. Haluamme myös saunaamme nykyaikaisia ratkaisuja ja ohjauspaneeli on yksi niistä. Sähkökiukaan ohjauskeskukset / ohjauspaneelit ja ohjaimet voivat myös rikkoutua ja tyypillisiä ongelmia ovat näytön pimeneminen tai näytön sammuminen.

Mikäli sinulla sähkökiukaasi malli tiedossa, voit käyttää tarkennettua hakuamme helpottamaan oikean ohjaimen löytämistä.