Verkkokauppa

Huolto Vuorio etusivu banneri

HUOLTO VUORIO OY

Tilaa netistä kodinkoneiden varaosat sekä laitteet!

Huolto Vuorio Oy – Kodinkoneiden huolto ja varaosat asiantuntijalta

Huolto Vuorio Oy on perheyritys, joka on erikoistunut kodinkoneiden myyntiin, huoltoon ja korjaukseen. Palvelumme ulottuvat moniin eri merkkeihin, kuten AEG, Asko,  Bosch, Electrolux,Gorenje, Miele, Siemens ja moniin muihin. Yli 45 vuoden kokemuksella voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja asiantuntemusta.

Missä meidän kodinkonehuolto toimii?

Huollamme kodinkoneita seuraavissa kaupungeissa ja kunnissa:

Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Rusko, Lieto, Parainen ja lähes koko Varsinais-Suomessa

Laaja valikoima kodinkoneiden varaosia

Haluatko pidentää kodinkoneesi ikää? Oikeanlaisilla varaosilla se on mahdollista. Verkkokaupassamme on tuhansia tuotteita erilaisille kodinkoneille. Olipa tarpeesi pölynimurin suulakkeet, ilmanvaihtokoneen suodattimet tai vaikkapa kiukaan vastukset, meiltä löydät oikean ratkaisun.

Ekologinen ja taloudellinen valinta: korjaa ennen kuin ostat uuden

Nykyajan kulutuskulttuurissa on helppo ajatella, että rikkoutunut laite pitää korvata uudella. Kuitenkin monissa tapauksissa kodinkoneesi voi saada uuden elämän oikeanlaisilla varaosilla. Samalla säästät rahaa ja ympäristöä.

Kodinkoneiden säännöllinen huolto = pidempi käyttöikä

Kuten autokin, myös kodinkoneet ja ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet kaipaavat säännöllistä huoltoa. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin suodattimien vaihto tai puhdistaminen. Oikeilla huoltotoimenpiteillä voit pidentää kodinkoneesi elinikää huomattavasti ja välttää kalliit korjauskulut.

Laajenna kodinkonevalikoimaasi – Uudet laitteet verkkokaupassamme

Jos kuitenkin olet päätynyt hankkimaan uuden laitteen, tarjoamme monipuolisen valikoiman eri merkkisiä kodinkoneita. Tutustu esimerkiksi Festivon moderniin kylmälaitetarjontaan tai harkitse ilmanpuhdistimen hankintaa parantamaan sisäilman laatua. Lue lisää.

Huolto Vuorio Oy IconHuolto Vuorio Oy

Lukkosepänkatu 4, Turku

4,6 177 reviews

 • Avatar Tommi Häggqvist ★★★★ a week ago
  Oli pitkään etsinnässä uunipelti Upon uuniin. Täältä se sitten löytyi, sivut olivat informatiiviset oikean koon löytämiseksi ja tavara tuli nopealla toimituksella. Valikoimissa heillä on vaikka mitä. Erittäin hyvä fiilis jäi tästä paikasta … More
 • Avatar Kiija ★★★★★ a week ago
  Tilasin kahdet suodattimet ilmanpuhdistimeen, ei niin minkäänlaista huomauttamista. Tilaus käsiteltiin heti, etenemisestä tuli sopivasti viestit, toimitus oli nopea, pakkaus asiallinen ja suodattimet oli just mitä pitikin. Suosittelen! … More
 • Avatar Ville Laitinen ★★★★★ a week ago
  Tuote toimitettiin nopeasti, hinta oli kohdallaan ja verkkokaupassa sai selkeästi filtteröityä omalle pesukoneelle sopivan varaosan.
 • Avatar LUKE kesämies Mike ★★★★★ a week ago
  Hyvä palvelu, oikea ja edullinen tuote. Suosittelen.