Verkkokauppa

Huolto Vuorio etusivu banneri

HUOLTO VUORIO OY

Tilaa netistä kodinkoneiden varaosat sekä laitteet!

Huolto Vuorio Oy – Kodinkoneiden huolto ja varaosat asiantuntijalta

Huolto Vuorio Oy on perheyritys, joka on erikoistunut kodinkoneiden myyntiin, huoltoon ja korjaukseen. Palvelumme ulottuvat moniin eri merkkeihin, kuten AEG, Asko,  Bosch, Electrolux,Gorenje, Miele, Siemens ja moniin muihin. Yli 45 vuoden kokemuksella voimme tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja asiantuntemusta.

Missä meidän kodinkonehuolto toimii?

Huollamme kodinkoneita seuraavissa kaupungeissa ja kunnissa:

Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Rusko, Lieto, Parainen ja lähes koko Varsinais-Suomessa

Laaja valikoima kodinkoneiden varaosia

Haluatko pidentää kodinkoneesi ikää? Oikeanlaisilla varaosilla se on mahdollista. Verkkokaupassamme on tuhansia tuotteita erilaisille kodinkoneille. Olipa tarpeesi pölynimurin suulakkeet, ilmanvaihtokoneen suodattimet tai vaikkapa kiukaan vastukset, meiltä löydät oikean ratkaisun.

Ekologinen ja taloudellinen valinta: korjaa ennen kuin ostat uuden

Nykyajan kulutuskulttuurissa on helppo ajatella, että rikkoutunut laite pitää korvata uudella. Kuitenkin monissa tapauksissa kodinkoneesi voi saada uuden elämän oikeanlaisilla varaosilla. Samalla säästät rahaa ja ympäristöä.

Kodinkoneiden säännöllinen huolto = pidempi käyttöikä

Kuten autokin, myös kodinkoneet ja ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet kaipaavat säännöllistä huoltoa. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin suodattimien vaihto tai puhdistaminen. Oikeilla huoltotoimenpiteillä voit pidentää kodinkoneesi elinikää huomattavasti ja välttää kalliit korjauskulut.

Laajenna kodinkonevalikoimaasi – Uudet laitteet verkkokaupassamme

Jos kuitenkin olet päätynyt hankkimaan uuden laitteen, tarjoamme monipuolisen valikoiman eri merkkisiä kodinkoneita. Tutustu esimerkiksi Festivon moderniin kylmälaitetarjontaan tai harkitse ilmanpuhdistimen hankintaa parantamaan sisäilman laatua. Lue lisää.

Huolto Vuorio Oy IconHuolto Vuorio Oy

Lukkosepänkatu 4, Turku

4,6 130 reviews

 • Avatar Mauri Grönroos ★★★★★ a month ago
  Mankeli tuli Turusta Tampereelle tosi ripeästi, seuraavana päivänä tilauksesta. Siinä ei ollut mitään asentamista vaan se oli heti käyttövalmis. Olemme oikein tyytyväisiä. 🤓
 • Avatar Tuomas Kivi ★★★★★ 3 months ago
  Osat löyty nopeasti. Se jää nähtäväksi onko uusi hihnapyörä (Nylon, POM?) kestävä, kokemuksen perusteella materiaaleista vastaan että kyllä kestää, eikä halkee niinkuin alkuperäinen. Ja kun juurisyy hoidettu, eli ne pettäneet tukikumit, … More niin kitka vähenee ja laite voi hyvin. Enervent LTR-3
 • Avatar Anne Andersson ★★★★★ 3 months ago
  Mielettömän hyvää ja nopeaa palvelua. Tilasin tuotteen lauantaina ja tiistaina se oli jo perillä. Kiitos!
  Palaute Qr ( paketin mukana) koodi ei ohjannut suoraan palautteeseen vaan Vuorion sivustoille yleensä, siitä pieni miinus.
 • Avatar Juhani Eriksson ★★★★★ 2 weeks ago
  Nopea toimitus.