Näytetään tulokset 1–24 / 80

Puulämmitteisten kiukaiden varaosat

Puukiuas varaosistamme löytyy Harvian, Helon ja Kastor puukiuakaiden ja takkojen varaosat ja tarvikkeet.

Huolto Vuoriolta saat kätevästi tilattua varaosat puulämmitteiseen kiukaaseesi. Meiltä löydät varaosia esimerkiksi Harvian ja Helon puulämmitteisiin kiukaisiin. Löydät etsimäsi oikean varaosan puulämmitteiseen kiukaaseesi eri kategorioista: arinat, ilmanohjainlevyt, luukun osat, vedenlämmittimen osat ja muut osat.

Varaosia useimpiin Harvian ja Helon puulämmitteisiin kiukaisiin

Puulämmitteinen kiuas on perinteinen ja monelle suomalaiselle tuttu. Puulämmitteisen kiukaan luoma tunnelma on vailla vertaansa. Puulämmitteiset kiukaat mielletään pitkäikäisemmiksi kuin sähkökiukaat, mutta puulämmitteinen kiuaskin saattaa hajota ja kaivata uutta varaosaa. Mikäli puulämmitteisestä kiukaastasi on hajonnut jokin osa, löydät ne helposti verkkokaupastamme. Meiltä löydät esimerkiksi erilaisia kahvoja kiukaan luukkuihin tai vaikkapa ilmanohjainlevyjä. Yksi suosituimmista puulämmitteisten kiukaiden valmistajista on Harvia. Meiltä löydätkin kattavan valikoiman Harvian alkuperäisiä varaosia. Myös muiden valmistajien, kuten Helo ja Narvi varaosat löydät meiltä.

Jos kaipaat jotain tiettyä varaosaa puulämmitteiseen kiukaaseesi, mutta et löydä sopivaa, niin suosittelemme olemaan meihin yhteydessä! Asiakaspalvelumme osaa auttaa varaosan yhteensopivuudessa ja tietyn varaosan löytymisessä.