Näytetään tulokset 1–24 / 178

Electrolux, Volta ja AEG imurien varaosat

Onko Electrolux imurisi vailla varaosaa? Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia varaosia ja tarvikkeita Electrolux, Voltan ja AEG:n pölynimureihin. Meiltä löydät Electroluxin suulakkeet (pyöreät ja ovaalit), kahvat, letkut, teleskooppiputket ja monet muut osat, kuten Electrolux pölypussit ja suodattimet.

Electrolux alkuperäiset suulakkeet

Verkkokaupassamme on laaja valikoima Electroluxin alkuperäisiä suulakkeita. Suulakkeita Electroluxin, Voltan ja AEG:n imureihin on kahdenlaisia, pyöreitä (32/35 mm) ja ovaaleja (36 mm). Electroluxin suulakkeet on jaoteltu kätevästi verkkokauppaamme suulakkeen koon mukaan. Mikäli Electrolux imurissasi on ovaali suulake, suosittelemme lämpimästi ZE064 yhdistelmäsuulaketta, joka sopii esimerkiksi Electrolux Ultraone imuriin. Pyöreälle 32/35 mm liitokselle sopii esimerkiksi tämä Electrolux lattiasuulake. Myös erilaiset suulakesarjat ovat käteviä imurointi tuloksen tehostamiseksi. Lemmikkitalouksille ehdoton valinta on Electroluxin KIT13 Animal Care Kit, joka sopii ovaaliin liitäntään.

Electrolux imurin putket, letkut ja kahvat

Suulakkeiden lisäksi löydät meiltä myös Electrolux putket, letkut ja kahvat pölynimuriisi. Useisiin eri malleihin kuten Electrolux UltraFlex ja Electrolux UltraSilencer, sopii tämä ovaalilla liitännällä oleva kahva. Kahva saattaa hajota imuroidessa helposti, mutta onneksi varaosana saat edukkaasti uuden. Kun imuri on kovalla käytöllä, on hyvä myös uusia Electrolux imuriisi letku ja putki, ja imurisi on taas kuin uusi.

Electrolux suodattimet ja pölypussit

Imurin pölypussi ja suodattimet tulee vaihtaa riittävän usein, jotta sisäilmasi laatu ei kärsi ja imurisi suorituskyky pysyy parhaimpana. Meiltä löydät moneen Electroluxin, Voltan ja AEG:n imuriin sopivat S-Bag pölypussit. Löydät myös pölypusseja vanhempiin Electrolux, Volta ja AEG malleihin. Suodattimet tulee muistaa vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa. Electroluxin, Voltan ja AEG:n imureihin sopivat suodattimet löydät täältä. Jos imurisi haisee tunkkaiselle, voit hankkia siihen tuoksurakeita, jotka raikastavat sisäilmasi kädenkäänteessä.