Näytetään tulokset 1–24 / 213

Pölynimuri varaosat – Kaikki mitä tarvitset imurisi huoltoon ja päivitykseen

Pölynimureista on tullut kotitalouksiemme välttämättömyys, ja niiden optimaalinen toiminta on tärkeää. Pölynimuri varaosat -osasto on omistettu tuomaan sinulle laadukkaimmat ja monipuolisimmat varaosat ja tarvikkeet imureihin. Tämä osasto kattaa koko kirjon pölynimurisi tarpeista aina pölypusseista robotti-imurien varaosiin.

Lattiasuulakkeet:

Haluatko suojella arvokasta parkettiasi tai tehostaa mattosi imurointia? Tarjoamme laajan valikoiman parketti-, matto- ja yhdistelmäsuulakkeita, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Pölypussit:

Kun pölypussin vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi, voit luottaa valikoimaamme. Etsitpä sitten spesifejä S-Bag pölypusseja tai muita tuotemerkkikohtaisia malleja, meiltä löydät tarvitsemasi.

Piensuulakkeet:

Nämä kätevät pienet apulaiset, kuten rako- ja tekstiilisuulakkeet, auttavat puhdistamaan vaikeapääsyiset paikat ja herkät tekstiilit.

Pölynimurin kahvat:

Yhteensopivat kahvat Bosch, Electrolux ja Miele tuotemerkeille takaavat ergonomisen ja mukavan otteen imurointisessiosi aikana.

Pölynimurin letkut:

Jokainen imurin osa on olennainen sen toiminnalle, ja letkut eivät ole poikkeus. Olipa tarpeesi sitten uusi letku tai osa siihen, voimme auttaa.

Pölynimurin putket:

Imureiden teleskooppiputket tarjoavat lisäulottuvuutta ja mukavuutta, mahdollistaen imuroinnin myös korkeammista paikoista.

Robotti-imurit:

Tulevaisuuden siivousratkaisu on täällä. Pölynimuri varaosat osastolta löytyy myös varaosia ja tarvikkeita robotti-imureihin, jotta ne voivat jatkaa tehokasta siivoustyötä puolestasi.

Siivousvälinesarjat:

Erityistarpeet vaativat erityistyökalut. Etsitpä välineitä autosi puhdistamiseen tai eläinten karvojen poistoon, pölynimuri varaosat osastolla on ratkaisu sinulle.

Suodattimet ja Hepa-suodattimet:

Ilmanlaatu on tärkeä terveydellesi. Vaihda pölynimureidesi suodattimet säännöllisesti ja valitse valikoimastamme laadukkaat moottori- ja hepa-suodattimet sekä erityisesti varsi-imureiden suodattimet.

Tärkeää on myös muistaa, että Pölynimuri varaosat -osastolta löytyy korkealaatuisia varaosia eri merkeille. Olitpa etsimässä electrolux imurin varaosia, kuten electrolux ultrasilencer tai ultraone varaosia, tai vaikkapa miele imuri varaosia, olemme täällä auttamassa.

Tule ja tutustu valikoimaamme, ja anna imurillesi se hoito ja päivitys, jonka se ansaitsee!