Näytetään kaikki 2 tulosta

Mankelit

Mankelit ovat suosittuja, mutta huomioithan, että valitettavasti Rosenlew mankelia ei enää valmisteta. Meiltä kuitenkin löytyy laaja valikoima mankeleita niin kotikäyttöön kuin taloyhtiön pesulakäyttöön.

Kotimankelit

Kotiin tarkoitetut mankelit tarjoavat kätevän ja helpon tavan saada kodin tekstiilit siistiksi ja silitetyksi. Olipa kyseessä pellavapyyhkeet, pöytäliinat tai vaatteet, mankeli auttaa saavuttamaan ammattimaisen silitystuloksen kotona. Valikoimassamme on erilaisia mankeleita eri kokoisille tekstiileille ja eri ominaisuuksilla, jotta voit löytää juuri tarpeisiisi sopivan mallin.

Pöytä mankeli – kätevä vaihtoehto

Monet suosivat perinteistä mankelia, mutta pöytämankeli eli pöytä mankeli on erinomainen vaihtoehto, erityisesti pienemmissä tiloissa. Se on kompakti, helppo säilyttää ja silti tarjoaa saman tasoisen lopputuloksen kuin isommat mallit. Jos sinulla on vanha mankeli ja harkitset uuden hankintaa, kannattaa harkita myös pöytämankelia.

Mankelit taloyhtiön pesulaan

Taloyhtiön pesulakäyttöön suunnitellut mankelit ovat ihanteellisia kiinteistöjen pesutupiin ja yhteisiin tiloihin. Ne tarjoavat nopean ja tehokkaan tavan mankeloida suurempia määriä pyykkiä ja muita tekstiilejä. Valikoimastamme löytyy erikokoisia mankeleita, jotka vastaavat erilaisten pesutarpeiden vaatimuksia.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita mankeleita tunnetuilta valmistajilta. Jokainen mankeli on valittu huolella ja suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Lisäksi voit luottaa asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan mankelin.

Selaa valikoimaamme ja löydä täydellinen mankeli tarpeisiisi. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua valinnassa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä auttamassa sinua tekemään mankelivalinnan, joka vastaa tarpeitasi ja takaa vaivattoman mankelointikokemuksen.