Näytetään tulokset 1–24 / 127

Kiukaan vastukset: sydän joka lämmittää

Kiukaan vastukset ovat kiukaan sydän. Ne ovat lämmityselementtejä, jotka varmistavat, että kiuas lämmittää saunasi oikeaan lämpötilaan. Oli kyseessä sitten Harvia, Helo, Kastor, Tulikivi tai Sawo, meillä on laaja valikoima alkuperäisiä sähkökiuas vastuksia juuri sinun kiukaaseesi.

Kiukaan vastuksen vaihto: helppoa ja nopeaa

Kiukaan vastuksen vaihto voi olla tarpeen eri syistä. Ehkäpä vanha vastus on kulunut loppuun, aiheuttanut uudenvuoden ilotulituksen saunassasi tai olet huomannut, että kiuas ei enää lämmitä kuten ennen. Harvia kiukaan vastus tai Helo kiukaan vastukset voivat tarvita päivitystä vuosien käytön jälkeen. Mutta ei hätää, vaihtaminen on suhteellisen helppoa, kunhan noudatat muutamia perusohjeita. Ensinnäkin, kiukaan vastuksen vaihto on sallittu vain sähköalan ammattilaisille. Turvallisuus ennen kaikkea!

Kun vaihdat tai vaihdatat vastusta tai vastuksia, on hyvä hetki tarkistaa myös kivien kunto. Uudelleen ladottaessa on tärkeää, että vastukset eivät osu toisiinsa ja kivet ladataan ilmavasti. Tämä varmistaa, että kiuas toimii optimaalisesti ja lämmittää saunasi juuri oikein.

Laatu ratkaisee

Laadukkaat kiukaan alkuperäiset vastukset takaavat oikealla kivien huollolla pitkäikäisyyden ja energiatehokkuuden. Olipa valintasi sitten Harvia kiukaan vastus, Helo kiukaan vastus tai jotkin muut, voit luottaa valmistajan laatuun. Saunaelämyksen perusta on hyvässä kiukaassa ja sen toimivissa vastuksissa.