Näytetään kaikki 12 tulosta

Pölynimurin kahva on vaihdettavissa

Löydät tuotetiedoista letkun kanssa yhteensopivien imurimerkkien tiedot ja suosittelemme aina varmistamaan myös yhteensopivuuden asiakaspalvelustamme.

Vaikka pölynimurin kahva ja niiden muovi on tehty kestämään, saattaa jokin muoviosa imurin kahvasta rikkoutua. Imurin kahva on pölynimurista se osa, joka joutuu kestämään painetta ja kolhuja. Useasti tiputamme imurin varren maahan vahingossa, jolloin kahva saa kolhuja. Pölynimurin kahvaa saatetaan painaa liiankin kovalla paineella, jolloin on mahdollista, että kahva rikkoutuu. Imuroinnin kannalta on hyvin olennaista, että pölynimurin letku ja varsi toimii sekä on ehjä. Imurointi ei ole välttämättä mieleisintä puuhaa ja rikkinäisellä pölynimurin letkulla tai kahvalla se on mahdotonta. Pölynimurin kahva on pääosin kokonaan muovia ja saattaakin rikkoutua helposti.  Pölynimurien kahvat eivät ole hintavia, joten kahvan rikkoutuessa kannattaa ehdottomasti ostaa varaosa tilalle sen sijaan, että ostaisi kokonaan uuden pölynimurin.

Pölynimurin huoltaminen

Pölynimurit vaativat myös huoltoa ja tyypillisin ongelma onkin, että pölynimuri pitää viheltävää ääntä. Tässä tapauksessa yleensä tiivisteiden vaihtaminen auttaa ongelmaan. Pölynimurin tiivisteiden vaihtaminen on myös olennaista pölynimurin tehon kannalta. Jos tiivisteet ovat lähteneet irti tai kuluneet, on pölynimurin imuteho jopa 20-30% heikompi. Löydät valikoimastamme myös letkun tiivisteen sekä kahvan tiivisteen.

Electroluc pölynimurin kahvat löydät Huolto Vuorion verkkokaupasta! Pölynimurien varaosat verkkokaupastamme nopealla toimituksella.

Pölynimurin kahvat moneen eri Electrolux malliin

Pölynimurin kahva saattaa mennä rikki, jopa esimerkiksi katketa kokonaan. Onneksi varaosana on saatavana kahvoja, jotta koko imuria ei tarvitse uusia. Saat Electrolux pölynimurien kahvat nopealla toimituksella verkkokaupastamme. Toimimme Electroluxin valtuuttamana huoltoliikkeenä, joten jos et löydä sopivaa imurin kahvaa, voimme etsiä sen sinulle.

Moneen eri 36 mm liitännällä olevaan Electrolux ja AEG pölynimuriin sopii kahva 2193710387. Myös kauko-ohjattava versio 140055192078 Electroluxin pölynimurin kahvasta kuuluu valikoimaamme. Myös Electrolux pölynimurin kahvan tiivisteen voi vaihtaa, mikäli se on ainoastaan vioittunut. Kahvan tiivisteen löydät varaosanumerolla 1181809011.


Asiakaspalvelumme auttaa sinua oikean Electrolux imurin kahvan valinnassa Mikäli et löydä Electrolux pölynimuriisi sopivaa kahvaa, otathan meihin yhteyttä esimerkiksi chat-palvelumme kautta, niin pyrimme etsimään sen sinulle. Toimita meille Electrolux tai AEG pölynimurisi pohjasta löytyvä pnc/prod-numero. Pnc-prod-numeron avulla löydämme oikeat varaosat pölynimuriisi nopeasti.