Näytetään tulokset 1–24 / 37

Imurin lattiasuulakkeet: Oikea valinta puhdistukseen

Kun ajattelet kodin siivoamista, pölynimurin suulake on yksi keskeisimmistä työkaluista. Se määrittää, kuinka tehokkaasti ja helposti saat puhdistettua erilaiset lattiapinnat.

Eri merkkien suulakkeet

Valikoimassamme on monia huippumerkkejä, kuten Bosch, AEG, Siemens, Electrolux ja Volta. Näiden merkkien pölynimurin suulake on suunniteltu erityisesti niiden omien imureiden kanssa käytettäväksi, joten voit olla varma yhteensopivuudesta ja huippusuorituskyvystä.

Yleismallin suulakkeet: Sopivuus useimpiin imureihin

Eikö alkuperäinen imurin suulake ole enää käytössäsi tai haluatko kokeilla jotain uutta? Meillä on ratkaisu! Tarjoamme edullisia yleismallin suulakkeita, jotka sopivat kaikkiin 32-35 mm imuriputkiin. Ne ovat erinomainen ja kustannustehokas vaihtoehto, kun haluat päivittää imurisi suulaketta tai kun alkuperäinen osa on kadonnut tai vahingoittunut.

Parempi siivouskokemus

Oikean imurin suulakkeen avulla siivous muuttuu entistä tehokkaammaksi ja mukavammaksi. Älä anna vanhan tai rikkoutuneen suulakkeen hidastaa siivousta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä täydellinen suulake imurillesi. Säästät samalla myös lattiapintaasi kun suulakkeen rikkoutuneet renkaat eivät naarmuta lattiaasi.

Tutustu nyt laajaan valikoimaamme Imurin lattiasuulakkeet ja tee siivouksestasi helpompaa ja tehokkaampaa!