Näytetään tulokset 1–24 / 402

Huolto Vuoriolta alkuperäiset ilmanvaihtokoneiden varaosat eri merkeiltä kuten Enervent, Swegon ja Vallox

Ilmanvaihtokoneiden varaosa valikoimamme on erittäin monipuolinen ja kattava. Helpottaaksemme oikean varaosan löytämistä olemmekin jaotelleet ilmanvaihtokoneiden varaosat alakategorioihin merkkien mukaan. Valikoimastamme löydätkin Enervent, Swegon ja Vallox laitteiden varaosat tuotekohtaisesti lajiteltuna. Ilmanvaihtokoneen puhallin on yksi yleisimmistä varaosista, joita tulee vaihtaa ilmanvaihtolaitteisiin. Löydät valikoimastamme myös ilmanvaihtokoneen puhaltimen ja puhaltimien osat. Ilmanvaihtokoneen termostaatti saattaa myös rikkoutua. Ilmanvaihtolaitetta ei kannata kuitenkaan vaihtaa uuteen termostaatin rikkoutuessa sillä voit verkkokaupastamme tilata rikkoutuneen termostaatin tilalle uuden. Olemme useiden eri kodinkone valmistajien valtuutettu huolto- ja myyntiliike. Tämän vuoksi löydät valikoimastamme myös esimeriksi Vallox ilmanvaihtokoneiden alkuperäiset varaosat. Alkuperäisillä varaosilla varmistat, että laite toimii luotettavasti ja ilmanvaihtolaitteesi varaosa on yhteensopiva.

Ilmanvaihtokoneen suodattimet Huolto Vuorion verkkokaupasta

Etsinnässä Vallox ilmanvaihtolaitteen suodatin? Löydät valikoimastamme useisiin eri Vallox ilmanvaihtolaitteisiin suodattimet ja suodatinpaketit. Ilmanvaihtolaitteiden lisäksi useat eri kodinkoneet kuten liesituulettimet, imurit ja ilmanpuhdistimet suodattavat ilmaa lävitsensä ja tämän vuoksi säännöllinen suodattimien vaihto on tarpeellista. Ilmanvaihtolaite vaikuttaa merkittävästi kotimme sisäilmanlaatuun ja tämän vuoksi yksi tärkeimmistä vaihdettavista varaosista on ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto.

Miten löydät oikean ilmanvaihtokoneen varaosan

Ilmanvaihtokoneen varaosan löytäminen voi olla hankalaa ja ilmanvaihtolaitemalleja on useita eri. Valikoimassamme on suosituimpien ilmanvaihtolaitevalmistajien varaosat kuten Vallox, Enervent ja Swegon. Jos et ole varma ilmanvaihtokoneesi mallista, voit tarkistaa sen laitteesi tyyppikilvestä. Löydät helpoiten oikean varaosan ilmanvaihtokoneeseesi valitsemalla alta laitteesi merkin ja mallin suodattimista. Mikäli et löydä tästä huolimatta oikeaa ilmanvaihtokoneesi varaosaa, tai oikeaa mallia, voit kysyä apua asiakaspalvelultamme. Suosittelemme myös varmistamaan ilmanvaihtokoneesi varaosan yhteensopivuuden laitteeseesi asiakaspalvelustamme. Mikäli et löydä verkkokauppavalikoimastamme etsimääsi varaosaa, kerrothan siitä meille, niin etsimme sen sinulle.