Monipuolinen huolto- ja asennuspalvelu

Mikäli kaipaat kodinkoneellesi huoltoa, asennusta, varaosia tai tarvikkeita, niin olethan meihin yhteydessä. Huollamme ja asennamme pesukoneita, uuneja, keittotasoja, kuivausrumpuja, astianpesukoneita, pölynimureja (myös robotti- ja varsi-imureja), mankeleita, mikroja, liesituulettimia, jääkaappeja ja pakastimia. Huollamme kodinkoneita pääasiassa asiakkaiden kotona, mutta voit myös tuoda kodinkoneesi Turun verstaallemme korjattavaksi. Myymälästämme löydät paljon yleisimpiä varaosia kodinkoneisiin suoraan hyllystä ja toimitamme niitä myös uudistuneen verkkokauppamme kautta. Myymme myös varaosia ja tarvikkeita edellä mainittuihin laitteisiin.

Toimimme myös usean eri valmistajan / maahantuojan valtuuttamana huoltoliikkeenä. Näihin valmistajiin kuuluu mm. Electrolux, AEG, Rosenlew, Miele, Festivo, Siemens, Bosch, Gaggenau, Neff, Smeg, Liebherr, Witt… ja monia muita. 

Olemme toimineet alalla jo useamman vuosikymmenen ajan, joten kokemusta kodinkoneista ja niiden toiminnasta on kertynyt runsaasti. Mikäli siis kaipaat asiantuntevaa palvelua kodinkoneisiin liittyvissä asioissa, olet lämpimästi tervetullut käymään Turun myymälässämme tai asioimaan kanssamme chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.  

Kodinkoneiden varaosat ja kunnossapito

Moni varmasti miettii, että onko kodinkoneiden korjaaminen enää nykypäivänä kannattavaa tai onko korjaus ylipäätään mahdollista. Onneksi saamme korjattua monet kodinkoneet ja se tulee useimmiten myös halvemmaksi kuin kokonaan uuden laitteen hankkiminen. Tiettyjä varaosia saat vaihdettua kodinkoneeseesi myös itse ja siksi verkkokauppammekin on luotu. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia laadukkaita varaosia kodinkoneisiin, ja näin pidentää niiden elinkaarta, sekä säästää rahaa.