Electrolux Ultra Silencer/UltraOne Suulake (S0215) Tarvike

22,90 (sis. ALV. 24 %)

Korkealaatuinen Electrolux Ultra-sarjan yhdistelmäsuulake, joka sopii 36 mm:n ovaaliliitäntäisiin Electrolux-imureihin. Asennus on helppoa, ja suulakkeessa on edullinen hinta.  Electrolux UltraOne-, UltraActive-, UltraSilencer-, UltraCaptic suulake

Saatavuus: 6 varastossa

Etsitkö korkealaatuista suulaketta Electrolux-imuriisi? Electrolux Ultra Silencer/UltraOne Suulake (S0215) Tarvike on täydellinen vaihtoehto. Tämä yhdistelmäsuulake on suunniteltu erityisesti 36 mm:n ovaaliliitäntäisiin Electrolux-imureihin, kuten UltraOne, UltraActive, UltraSilencer ja UltraCaptic -malleihin.

Tämä tarvike on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja se tarjoaa tehokkaan imurointikokemuksen. Suulakkeen asentaminen on helppoa, ja se sopii täydellisesti Electrolux-imuriisi. Sen edullinen hinta tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka tarvitsevat korvaavan suulakkeen.

Tuotetiedot:

  • Tuotekoodi: S0215
  • Valmistaja: Sqoon
  • Liitäntä: 36 mm ovaali
  • Soveltuvat mallisarjat: UltraOne, UltraActive, UltraSilencer, UltraCaptic

Electrolux Ultra Silencer/UltraOne Suulake (S0215) Tarvike on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset uuden suulakkeen Electrolux-imuriisi. Sen avulla saat tehokkaan imurointikokemuksen ja pidennät imurisi käyttöikää. Osta omasi nyt ja nauti puhtaasta kodista helposti ja edullisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.