Leikattava Aktiivihiilisuodatin – Euro Filter

9,65 (sis. ALV. 24 %)

Täydellinen ratkaisu keittiöösi: Euro Filterin leikattava aktiivihiilisuodatin. Mittaa, leikkaa ja asenna! Tehokas suodatus, raikas ilma. Sopii useimpiin malleihin 47 cm x 57 cm koossa. Tilaa ja hengitä puhtaammin!

Saatavuus: 1 varastossa

Onko keittiössäsi tullut aika päivittää liesituulettimesi suodatin, mutta et löydä juuri oikean kokoista suodatinta? Ei hätää! Tässä on täydellinen ratkaisu kaikille kotikeittiömestareille. Euro Filterin leikattava aktiivihiilisuodatin on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi. Sen avulla saat täydellisen kokoisen suodattimen ilman turhia kommervenkkejä.

Mittaa, Leikkaa ja Aseta Paikalleen!
Tämän aktiivihiilisuodattimen mitat ovat jopa 47 cm x 57 cm, joten se sopii monenlaisiin malleihin. Voit helposti leikata sen juuri oikeaan kokoon ja asentaa liesituulettimeesi.

Miksi valita Euro Filter?
Euro Filter on tunnettu valmistaja, joka on erikoistunut laadukkaisiin tuotteisiin. Tämä liesituulettimen leikattava aktiivihiilisuodatin ei ole poikkeus! Aktiivihiili imee tehokkaasti rasvan, höyryt ja hajut, joten keittiössäsi on aina raikasta.

Käyttövinkki:
Muista vaihtaa aktiivihiilisuodatin säännöllisin väliajoin, jotta liesituulettimesi toimii optimaalisesti ja keittiössäsi pysyy raikas ilma.

Tee keittiösi ilmanvaihdosta entistä parempi ja nappaa mukaasi Euro Filterin huippulaatuinen aktiivihiilisuodatin. Tilaa nyt ja nauti puhtaammasta ilmasta jo huomenna!

Tuotetiedot:

  • Mitat: 470 mm * 570 mm
  • Valmistaja. Euro Filter
  • Valmistajan koodi: FK023

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.