Pesukoneen Täyttöletkun Adapteri 1/2″ – 3/4″ Tiivisteellä

4,50 (sis. ALV. 24 %)

Pesukoneen täyttöletkun adapteri on välttämätön asennusväline jokaiseen kotiin. Suunniteltu liittämään ½” tulovesihana (n. 21 mm) ja 3/4″ pesukoneen vesiletku (n. 25 mm) saumattomasti. Laadukas muotoilu takaa tiiviin yhteyden ja pitkäikäisyyden. Välttämätön vuotamattomaan asennukseen. Kotimaan toimitusket Postin pikkupaketilla hintaan 5,46 € (sis. alv)  Tilaa nyt!

Saatavuus: 12 varastossa

Pesukoneen täyttöletkun adapteri on korvaamaton osa jokaiselle kotitaloudelle, joka haluaa yksinkertaistaa pesukoneen asennusta. Kun ajattelet pesukoneen liittämistä vesihanaan, saatat kohdata haasteita liitäntäkohtien koon erojen vuoksi. Tässä apuna toimii meidän huippulaatuinen pesukone liitin adapteri!

Tämä erityisesti suunniteltu adapteri on valmistettu kestämään vuosien käyttö ja se tarjoaa luotettavan ratkaisun kodinkoneiden liitäntöihin. Usein tällaiset yhteensopivuusongelmat voivat johtaa turhautumiseen ja tarpeettomiin lisäkustannuksiin, mutta tämä muunnosnippa on suunniteltu säästämään aikaa ja rahaa.

Erityisesti suunniteltu tulovesiletkun sovittimeksi, tämä adapteri sopii erinomaisesti yhteen useimpien markkinoilla olevien pesukoneiden kanssa. Tulovesihanan liitäntä: ½” joka vastaa kierteen päältä mitattuna noin 21 mm. Tämä tekee siitä yhteensopivan monien standardivesihanojen kanssa.

Toisaalta, pesukoneen vesiletkun liitäntä on 3/4”, mikä vastaa liittimen sisältä mitattuna noin 25 mm. Tämä varmistaa, että se istuu tiiviisti yhteen pesukoneesi kanssa ja eliminoi mahdolliset vuotamisongelmat. Olemme huomioineet myös pienten osien tärkeyden, minkä vuoksi toimitukseen sisältyy ½” tiiviste, joka tarjoaa lisätiiviyden ja varmuuden.

Kun puhumme tuotteen monipuolisuudesta, pesukoneliitäntä adapteri ei ole vain rajoittunut pesukoneisiin. Se voi olla hyödyllinen myös muissa sovelluksissa, joissa tarvitaan muunnosnippaa pesukoneelle tai muille kodinkoneille.

Tässä ei ole kyse vain yksinkertaisesta pesukone adapterista. Se on huolella suunniteltu ja testattu tarjoamaan parasta laatua ja suorituskykyä. Tämä takaa sen, että saat tuotteen, johon voit luottaa ja joka kestää vuosia.

Tilaa nyt ja tee pesukoneesi asennus helpommaksi ja vaivattomammaksi. Pesukone liitin adapteri on juuri se puuttuva palanen, joka tekee koko prosessista sujuvan ja tehokkaan. Koe itse, miten tämä pieni, mutta tehokas komponentti voi tehdä suuren eron!

Tuotteen tiedot:

  • Sisäkierre: 1/2″
  • Ulkokierre: 3/4″
  • Tulovesihanan liitäntä: ½” joka vastaa kierteen päältä mitattuna n. 21 mm
  • Pesukoneen vesiletkun liitäntä: 3/4/” (liittimen sisältä mitattuna n.25 mm)
  • Sisältää ½” tiivisteen

Vinkki! Kun asennat muunnosnippaa, älä kiristä sitä apinan raivolla vaan niin, että se on piukassa eikä vuoda. Emme ole vastuussa väärin asennetusta putkiosasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.