Pexymek KM800 Mankeli

379,01 (sis. ALV. 24 %)

Pexymek Mankeli KM800 on tehokas ja käyttäjäystävällinen kylmämankeli, joka on suunniteltu erityisesti koti- ja taloyhtiöiden pesuloihin. 800 mm leveä tela ja turvallinen käyttää.

Saatavuus: 3 varastossa

Tuotetunnus: KM800 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Pexymek Mankeli KM800 on markkinoiden huippuluokkaa edustava kylmämankeli, joka tarjoaa poikkeuksellista tehoa ja ergonomiaa pesulatyöskentelyyn. Tämä ruotsalainen innovaatio on suunniteltu erityisesti koti- ja taloyhtiöiden pesulakäytön tarpeisiin, tarjoten 800 mm leveän mankelin, joka käsittelee suuretkin tekstiilit vaivattomasti.

Tuotteen Tiedot:

  • Telan leveys: 800 mm, valskangas 780 mm
  • Telan vierintäpaine: 400 kg
  • Käyntiääni: Hiljainen käyntiääni, alle 62dB
  • Paino: 16 kg, sivuilla kantokahvat helpottamaan siirtämistä
  • Mitat leveys x syvyys x korkeus: 1010 x 340 x 280

KM800:n ainutlaatuinen etupaneeli helpottaa mankeloitavan tekstiilin syöttämistä, ja sen kehittynyt sormiltasuojattu ohjauskansi varmistaa turvallisen käytön, pysäyttäen telat automaattisesti, jos kädet lähestyvät liian lähelle. Pexymek KM800 on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laatua, turvallisuutta ja tehokkuutta pesulatyöskentelyssä. Sen käyttö on intuitiivista, ja sen ergonominen muotoilu takaa miellyttävän käyttökokemuksen jokaisella käyttökerralla.

Pexymek KM800 on välttämätön hankinta jokaiseen moderniin pesulaan, yhdistäen ruotsalaisen laadun ja kestävyyden mukavuuteen ja käytännöllisyyteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...

-5%
350,55 (sis. ALV. 24 %)