Näytetään tulokset 1–24 / 50

Bosch Huolto Turku ja Varaosat Netistä

Bosch Kodinkonehuolto

Toimimme valtuutettuna Bosch huoltona koko Varsinais-Suomen alueella aina saaristoa myöten, kaupungeissa kuten Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto, Uusikaupunki, Laitila, Parainen ja Paimio.

Huollamme Bosch kodinkoneita niin asiakkaiden kotona ja verstaallamme Turun Mälikkälässä. Verstaallamme huollamme pienempiä kodinkoneita, kuten yleiskoneita, mikroaaltouuneja, kahvinkeittimistä aina kahvikoneisiin. Huollon voit tilata tilaa huoltotilaus -sivulta, tai olemalla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme.

Otathan laitteen tuotetiedot ylös ennen työn tilaamista.

Bosch Varaosat

Bosch varaosat voit tilata vaivattomasti netistä. Sivustoltamme löytyy alkuperäiset Bosch ja Siemens varaosat, kuten joitain edullisemman hintaluokan omaavia tarvikevaraosia.

Varaosia löytyy Bosch imurin suulakkeesta aina uunivastuksiin ja jääkaapin ovi hyllyihin. Kaikkia varaosia ei ole vielä saatu kauppaan, jos et siis löydä etsimääsi ole vain rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin me etsitään se sinulle. Tähän tarvitaan vain laitteen E-numero, joka löytyy laitteen valmistuskyltistä. Asiasta enemmän ohjesivullamme.