Näytetään tulokset 1–24 / 388

Electrolux varaosat ja tarvikkeet

Toimimme Electroluxin ja sen tytäryhtiöiden valtuutettuna huolto- ja varaosaliikkeenä. Electroluxin tytäryhtiöihin ovat mm. Elektro-Helios, Eureka, AEG, Frigidaire, Husqvarna, Rosenlew, Volta ja Zanussi. Laitteita valmistajilta löytyy aivan laidasta laitaan. On astianpesukoneita, pölynimureita, pyykinpesukoneita, liesituulettimia, siirrettäviä ilmastointilaitteita ja monia muita. Suurimpaan osaan laitteista on saatavilla halpoja varaosia, joita käyttämällä voit säästää rahaa ja pidentää laitteesi käyttöikää huomattavasti. Mikäli verkkokaupastamme ei löydy juuri etsimääsi pölynimurin suulaketta tai vaikka jääkaapin oven kahvaa, ole asiakaspalveluumme yhteydessä niin selvitämme varaosan hinnan ja saatavuuden hetkessä.

Olemme sinua auttamassa, jos et löydä oikeaa osaa, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin etsimme yhdessä sopivat varaosat. Tarvitsemme vain tiedot laitteesi tuotekyltistä, niin löydämme koneeseesi sopivat tuotteet. Ohjeet täältä.

Electrolux imuri varaosat

Varaosat ja tarvikkeet Electrolux imureihin. Menikö Electrolux imurin suulake, letku tai putki rikki, oli sitten malli Electrolux UltraOne tai UltraSilencer varaosat löytyy meiltä. Menalux tarvike pölypussit löytyy täältä.

Astianpesukone varaosat

Vioittuneen astianpesukoneen saa helposti kuntoon, menikö Electrolux astianpesukoneesta korinpyörä, aterinkori, lukko tai jokin muu rikki. Ei huolta, kaikki tarvittava löytyy meiltä.

Jääkaapin varaosat

Jääkaappien pakastinlaatikot, vihanneslaatikot, ovihyllyt, lasihyllyt ja jääkaappien ja pakastimien kahvat saattavat käytössä ja ajan kuluessa kulua ja hajota. Niitä on kuitenkin hyvin saatavissa, muista varmistaa yhteensopivuus ennen tilaamista, sillä kahvat, hyllyt ja laatikot ovat kovasti saman näköisiä, mutta ei välttämättä yhteensopivia.