Näytetään tulokset 1–24 / 405

Electrolux Huolto ja Varaosat

Electrolux Huolto Turku ja Varsinais-Suomi

Toimimme valtuutettuna Electrolux huoltoliikkeenä koko Varsinais-Suomen alueella. Teemme huoltoja niin asiakkaiden luona kuin meidän verstaallamme Lukkosepänkadulla Turussa.

Takuun ulkopuolisia Electrolux huoltoja voi tilata meidän tilaa huolto sivultamme, ja takuunaikaiset huollot suoraan Electroluxilta.

Työn tilaukseen tarvitsee osoitetietojen lisäksi myös tuotetiedot, jonka löytämiseen apua saat täältä.

Electrolux Varaosat

Valtuutettuna Electrolux huoltoliikkeenä tarjoamme alkuperäiset Electrolux varaosat edulliseen hintaan. Meiltä löydät Electrolux varaosat pienistä keittiön koneista kuten yleiskoneista ja kahvinkeittimistä aina imureista jääpakastimiin. Valikoimastamme löytyy myös edulliset tarvikeversion osat.

Electrolux Imuri Varaosat

Electrolux on valmistanut imureita monella tuotemerkillä kuten AEG, Volta ja Zanussi, ja monilla muilla merkeillä. E-luxilta löytyy myös tuotteita robotti-imureista rikkaimureihin ja johdottomiin imureihin, ja meiltä löytyy varaosat näihin.

Eräs eniten käytössä olevia Electrolux imurimalleja ovat Electrolux Ultra-mallit.

Electrolux Ultraone Varaosat

Electrolux Ultraone on E-luxin yksi myydyimmistä ja pitkäikäisistä imurimalleista joihin sopii ovaalit 36 mm halkaisijalla olevat putket ja suulakkeet. Pölypusseina S-bag pölypussit. Electrolux Ultraone varaosat löydät meidän laajasta valikoimastamme.

Electrolux Ultrasilencer Varaosat

Electrolux Ultrasilencer mallit vat yksi myydyimmistä ja pitkäaikaisemmista E-lux pölynimurimalleista joihin sopii 36mm ovaalit putket ja suulakkeet. Ultrasilencer malleihin sopii S-bag pölypussit. Electrolux Ultrasilenser varaosat löydät meidän verkkokaupastamme.

Electrolux Jääkaappi Varaosat

Valikoimastamme löytyy Electrolux jääkaappeihin ja jääkaappipakastimiin, kuten kahvat ovihyllyt, lasihylly, vihanneslaatikot ja pakastelaatikot.

Electrolux jääkaapin kahva

Electroluxin malleja on useita ja monessa löytyy omanlainen kahva, jonka vuoksi Electroluxilla on useita kymmeniä eri jääkaapin kahvoja. Mikäli etsimääsi ei löydy, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin etsitään sinulle oikea kahva.

Electrolux Jääkaappipakastin Varaosat

Electrolux jääkaappipakastimissa saattaa aina välillä muoviset pakastelaatikot tai ovihyllyt kahvojen lisäksi hajota, täältä löydät apua tähän tilanteeseen.

Electrolux Astianpesukone Varaosat

Astianpesukoneen varaosat Electrolux tuotemerkin tiskikoneisiin, kuten korinpyörät, roskasihdit, aterinkorit ja monet muut astianpesukoneen varaosat.