Näytetään tulokset 1–24 / 252

Gorenje varaosat ja tarvikkeet 

Löydät Gorenje varaosat meiltä. Valikoimaamme lisätään jatkuvasti tuotteita, joten jos sitä tuotetetta ei löydä mitä etsit, ota vain rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Toimimme Gorenjen varaosakumppanina! 

Gorenje Group on alkuperältään Slovenialainen yritys, joka on valmistanut kodinkoneita n. 70 vuoden ajan. Tänä päivänä Gorenje on osa Hisense organisaatiota. Suomalaisillekin tutu tuotemerkit kuten Upo ja Asko ovat osa Gerenjen tuotemerkkejä, ja näissä tuotemerkeissä on siitä syystä paljon yhteensopivia varaosia. Myös Ruotsissa valmistetut Cylinda tuotemerkin omaavat koneet kuuluvat tähän piiriin. 

Upo kodinkone varaosat 

Sivuiltamme löydät varaosat Upon kodinkoneisiin, huom! että ei vanhoihin leivinuuneihin. Vanhempiin Suomessa valmistettuihin Upo kodinkoneisiin varaosasaatavuus voi olla kiven alla, mutta mikäli et löydä etsimääsi tuotetta sivustolta, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin etsimme sivulle sopivat osat. 

Upo, Cylinda, Asko, Asea-Skandia ja Rosenlew Mankeli

Meiltä löydät varaosat ja liinat Upo mankeliin. Kaikki mankelit Asko, Cylinda, Asko, Asea-Skandia ja Rosenlew ovat pohjimmiltaan samankaltaisia, mutta eri aikalaisissa saattaa hieman esim. hammasrattaissa olla eroja. Kaikkein vanhempiin laitteisiin, ei välttämättä ole suoraan saatavissa esim. hammasrattaita tai moottoreita. 

Asko kodinkone ja -Professional varaosat 

Meiltä varaosat ja tarivkkeet Asko kodinkoneisiin ja Asko Professional tuotteisiin. Asko Professional tuotteet kattaa pyykinkäsittelyn, kuten pyykinpesukoneen ja kuivausrummut ja samalla astianpesukonet vaativampaan käyttöön.