Näytetään tulokset 1–24 / 236

Vallox varaosat ja tarvikkeet

Vallox ja Muh Ilmanvaihtokone Huolto ja Varaosat

Toimimme valtuutettuna Vallox huoltoliikkenä, ja verkkokaupastamme löydät useimmat Valloxin varaosat, ja mitä et löydä voit kysyä. Kaiken tarvittavan Vallox ilmanvaihtokoneisiin löydät tällä sivulla olevasta valikoimasta.

Kaikki osat Vallox ja Muh IV-kone malleihin kuten Digit, Ilmava 100 malleihin. Valikoimasta löytyy esim. puhaltimien laakerit, peltimoottorit, puhallinmoottorit, termostaatit, yms. Käytä vain mallikohtaista suodatusta varaosien löytämiseksi.

Liesituuletin varaosat

Varaosat Vallox ja Muh merkkisille liesituulettimille, kuten esim. LTX, PTX, TTX, KTX malleihin.

Huippuimurit

Useimmat ilmanvaihtokoneiden puhaltimet sopii myös huippuimureiden puhallinmoottoreiksi. Mikäli etsit Vallox huippuimuriin tai mihin tahansa muuhun huippuimuriin puhallinta, voit otta yhteyttä asiakas palveluumme jotta voidaan varmistaa yhdensopivuus huipparin puhallinmoottoriin.

Suodattimet

Alkuperäiset Vallox suodattimet löydät myös jokaisen mallikohtaisen sivun alta. On suositeltavaa käyttää alkuperäisiä ilmanvaihtokoneen suodattimia jotta ilma ei pääse virtaamaan liian pienien suodattimien ohitse. Sillä useimmat suodattimet, joita marketeissa myydään on valmistettu usean eri valmistajan laitteille, ja kaikki ei välttämättä sovellu täysin juuri kyseiselle tuotteelle.