Verkkokauppa yrityksille ja yhteisöille

Olemme toimittaneet tuotteita verkkokaupastamme kuluttaja-asiakkaille jo useamman vuoden ajan, mutta nyt Huolto Vuorion verkkokauppa palvelee myöskin yritysasiakkaita. Luo yrityksellesi tili ja tilaa tuotteita yrityksesi tarpeisiin kätevästi ja nopeasti.  Toimitamme kodinkoneiden, kiukaiden ja ilmanvaihtokoneiden varaosia jo useille yrityksille ympäri Suomen. Valikoimastamme löydät myös kiukaita ja paljon muita tuotteita. Tilin luotua saat näkyviin juuri sinun yrityksellesi räätälöidyt etuhinnat ja kampanjat. 

Verkkokaupastamme näet tuotteen varastosaldon/arvioidun toimitusajan. Toimitamme paketit lähtökohtaisesti Postin Express- tai Matkahuollon jakopakettina, jotka tulevat suoraan toimipisteellenne. Voit tilata tuotetta, vaikka se olisi hetkellisesti varastostamme loppu, jolloin toimitamme tuotteet heti kun ne saapuvat varastoomme. 

Voit maksaa verkkokaupassamme näkyvillä maksuvaihtoehdoilla tai valita laskun. Toimitathan yrityksenne laskutusosoitteet, mikäli valitsette maksutavaksi laskun.  

Mikäli tarvitsette tiettyä tuotetta isomman erän/haluatte tuotteesta tarjouksen, voitte olla yhteydessä sähköpostitse myynti(a)huoltovuorio.fi.  

Etkö löytänyt tarvitsemaasi tuotetta sivuiltamme? Käytössämme on laaja Euroopan laajuinen maahantuojien verkosto, joten olethan meihin rohkeasti yhteydessä, jos tarvitsemaasi tuotetta ei löytynyt suoraan verkkokaupastamme.  

Yritystilin luonti

Oletko kiinnostunut yritystilin luomisesta? Yritystilin luominen alkaa oman yrityksesi tietojen lähettämisellä. Täytä tarvittavat tiedot botilla tai verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Kun yrityksesi tiedot ovat saapuneet järjestelmäämme teemme nopean kartoituksen tarpeistanne. Tämän jälkeen olemme teihin puhelimitse tai sähköpostilla yhteydessä ja annamme teille henkilökohtaisen asiakasnumeronne. Asiakasnumeron avulla voitte avata oman yritystilinne. Tästä pääset luomaan oman yritystilisi.

luo yritystili