Rakennustyömaan kodinkoneasennukset ammattitaidolla

Palvelumme kattaa kodinkoneiden vastaanoton, haalauksen, turvakaukaloiden- ja kodinkoneiden asennuksen, sekä jälkien siivouksen. Palveluun saadaan lisättyä myös koekäytöt ja käyttöönottotarkistukset. Säädämme aina esimerkiksi astianpesukoneet ja jääkaapit pystyyn. Mahdolliset lisäpalvelut ovat sovittavissa erikseen, aina työmaakohtaisesti. Lisäpalveluita voivat olla esimerkiksi jääkaapin/pakastimen kätisyydenvaihto. 

Myymme ja asennamme myös pesulakoneita rakennustyömaille ja taloyhtiöihin. Lisää tietoa pesulakoneista löydät täältä!

Valttinamme on jo vuosien kokemus kodinkoneiden asennuksista. Erilaiset kodinkonemerkit- ja mallit ovat meille erittäin tuttuja, ja haastavammatkin integroinnit yms. saamme hoidettua ammattitaitoisesti. Edustamme useaa eri kodinkonevalmistajaa, joten tarpeen vaatiessa saamme yhteyden laitteen valmistajaan nopeasti.  

Palvelualtis työnjohtomme vastaa aina aukioloaikojemme mukaisesti mahdollisiin kysymyksiin ja vuorovaikutus työnjohtomme ja palvelun tilanneen yrityksen kanssa on joustavaa, sekä mutkatonta. Olethan siis rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää! 

Uudet kodinkoneet toimitettuna kauttamme 

Toimitamme myös uusia kodinkoneita useille eri yrityksille Turun alueella. Kauttamme saat laadukkaat kodinkoneet yrityksen tarpeisiisi helposti ja vaivattomasti. Meiltä löytyy kodinkoneita, ilmanpuhdistimia, pienkoneita ja esimerkiksi sähkökiukaita suoraan varastostamme. Kodinkoneiden asennuspalvelumme kattaa aina roskien poisviennin ja mahdollisten vanhojen laitteiden asianmukaisen kierrätyksen.  

Asiakkainamme on kaupunkeja, kuntia, taloyhtiöitä ja monia muita yrityksiä yksityiseltä- ja julkiselta sektorilta. Tunnemme siis erilaisten yrityksien tarpeet, ja osaamme tarjota juuri oikeaa kodinkone- ja palvelukokonaisuutta. Myös mahdolliset takuuaikaiset ja takuun ulkopuolella olevat huollot onnistuvat kauttamme, joten saat kaikki kodinkoneisiin liittyvät palvelut helposti saman katon alta. 

Myyntitiimimme vastaa mielellään kyselyihin ja tarjouspyyntöihin sähköpostitse myynti(a)huoltovuorio.fi