Huollamme seuraavia koneita ja laitteita

Taloyhtiöiden pesulakoneet 

Useimmissa taloyhtiöissä on oma pesulansa, jotka sisältävät pesulan lisäksi myös erillisen kuivaushuoneen. Pesuloissa itsessään pesukoneen ja kuivausrummun lisäksi voi löytyä myös mankeli, matonpesukone, kuivauskaappi, varausjärjestelmä ja rahastin. .

Pesukoneet

Pesukoneita valikoimastamme löytyy monenlaiseen käyttöön. Koneissa on jokaiseen alla olevien käyttötarkoitusten mukaan tehdyt omanlaiset ohjelmat. Pesukoneita löytyy poistopumpulla ja poistoventtiilillä varustettuja malleja. 

  • Käyttöpyykin (pesulakäyttöön) 
  • Siivoustekstiilienpesukoneita (mopinpesukone) 
  • Sairaala- ja hoitokotikäyttöön 
  • Palokuntakäyttöön  
  • Mattojen ja loimien pesuun 

Käyttöpyykki / Talopesulakoneet 

Käyttöpyykin pesukoneet ovat tarkoitettu yleisten tilojen kuten taloyhtiöiden pesuloiden käyttöön. Laitteita löytyy eri kokoisia 6 kg aina 30 kg asti. Taloyhtiön pesulaan pesukonetta suunniteltaessa ja hankittaessa kannattaa ottaa huomioon pesulan käyttöaste. 

Kuivauskaapit

Kuivauskaappivalikoimasta löytyy kaappeja monenlaiseen käyttöön, kuten esimerkiksi päiväkoti, työmaan haalareille ja kengille, kuten myös palokunnan vaativaan käyttökohteeseen. Kuivauskaappeja löytyy aina 60cm leveästä aina 180cm leveyteen asti.  

Kuivauskaappien toimintaperiaatteet ovat poistoliitännällä (ulospuhaltavat) ja lämpöpumpputoimiset kondensoivat mallit.  

Ulospuhaltavat kuivauskaapit kuumenevat kondensoivia malleja huomattavasti enemmän, ja tekniset tekstiilit kuten Goretex ei kestä ulospuhaltavan kaapin lämpötiloja. Poistoliitännällä varustetut kaapit puhaltavat ulos suuriman osan lämmitetystä ilmasta, jolloin energiankulutus ja lämpöhukka on suurempi kuin, suljetun lämpöpumpulla toimivan kuivauskaapin. 

Kondensoiva eli lämpöpumpulla toimiva kuivauskaappi kierrättää kaiken ilman, jolloin lämpöhukka on pienempi. Samalla myös lämmitykseen kuluva sähkön kulutus on lämpöpumpputoimisella huomattavasti pienempi, kuin poistoliitännällä varustetussa kaapissa.  

Mopinpesukoneet siivouskeskuksiin 

Siivoustekstiilien pesu vaatii koneelta omat ohjelmansa, jotta pesutuloksensa on tarvittavaan käyttöön soveltuvat mopit. Mopinpesukoneet ovat suunniteltu siivoustekstiilien, kuten erilaisten ja kokoisten moppien pesuun ja kostutukseen. Mopinpesukoneita löytyy valikoimastamme pienen kokoisista 6 kg-koneista suurempiin n. 30 kg kilon koneisiin. Suositeltavaa on myös varustaa mopinpesukone erillisellä sihdillä tai alustalla, että kaikki poistoveden mukana tuleva hiekka ei tuki viemäreitä. 

Sairaalakäyttöön tarkoitetut pesukoneet 

Sairaala ja hoitokotikäyttöönkäyttöön suunnitelluissa pesukoneissa, on laadittu ohjelmat esim. desinfiointi, inkontinenssi-, ja sairaalakäyttöön.  

Palokuntakäyttöön tarkoitetut pesukoneet 

Palokunnan pyykkiin tarkoitetut pesukoneet on suunniteltu pesemään palopukuja, maskeja, haalareita, hanskoja. Koneissa on ohjelmat palopukujen kyllästykselle.

Matto ja loimipesukoneet 

Suurempien pyykkien kuten mattojen ja hevosten loimien pesuun tarkoitetut koneet löytyvät myös meidän valikoimastamme. Hevosten talviloimet vaativat koneelta myös suurempaa tilavuutta kuten myös kestävyyttä. 

Kuivausrummut

Kuivausrumpuja löytyy kolme (3) eri toimintatapaa, on vastuksella kondensoiva, lämpöpumpulla kondensoiva ja poistoliitännällä varustettu (ulospuhaltava) kuivausrumpu. Vastuksella lämpenevä kuivausrumpu kuluttaa huomattavasti enemmän energiaa, kuin vastaava laite lämpöpumpulla. Poistoliitännällä varustettu kuivausrumpu puhaltaa kaiken kosteuden ja lämpimän ilman ulos. 

Kuivausrumpuja voi myös asentaa tornina pesukoneiden päälle tällöin kannattaa ottaa huomioon myös se, että mikäli pesukone on jalustan päällä, voi kuivausrummun käyttöpaneeli olla liian korkealla. 

Pesulakoneiden myyntipalvelu

Myymme ja asennamme siivous-, taloyhtiö-, sairaala-, hoitokoti-, hotelli ja palokuntakäyttöön tarkoitettuja ammattipesulakoneita. Tuotemerkit, joita myymme ovat Electrolux Professional, Miele Professional ja Esteri. Osana myynnin palveluita suoritamme maksuttomia tarvekartoituksia. Tarvekartoituksella voimme tarjota juuri teidän tarpeisiinne sopivaa pesulakonetta. Myyntipalvelumme sisältää myös laitteen toimituksen ja asennuksen. Uuden pesulakoneen asennuksen jälkeen viemme vanhat laitteet pois samaa hintaan. Vanhat koneet viedään toimipisteellämme sijaitsevaan SER-kierrätys konttiin. Kontissa vanhat pesulakoneet viedään mahdollisimman ympäristöystävälliseen hävitykseen. Uusien pesulakoneiden paketeista syntyvät styroksi ja muovijätteen kierrätämme Jätehuolto M.Helistölä Oy:n kautta.  

Kyseessä on siis monipuolinen palvelu. Jos teille heräsi kysymyksiä, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse myynti@huoltovuorio.fi. Vastaamme mielellämme pesulakoneiden myyntiin ja muihin palveluihimme liittyviin kysymyksiinne.