tulikivi logo
sawo logo
kastor logo

Sähkökiukaiden huolto- ja asennuspalvelu

Sauna on meille suomalaisille pyhä paikka, ja kiuas toimii saunan sydämenä. Nykyään miltei kaikista asunnoista löytyy sauna ja useasti se on varustettu nykyaikaisella sähkökiukaalla. Suomalaiset sähkökiukaat ovat yleisesti erittäin luotettavia, mutta tietysti ajan saatossa ja kovassa käytössä osia hajoaa, ja kiuas saattaa tarvita huoltoa

Kun sähkökiuas hajoaa, on monella mielessä sen uusiminen, sillä korjaus mielletään monesti kannattamattomaksi. Onneksi kuitenkin varaosia on hyvin saatavilla yleisimpiin merkkeihin kuten Harvia, Helo, Tulikivi ja Sawo. Sähkökiukaan korjaaminen on yleensä taloudellisesti kannattavaa, etenkin kalliimpien kiukaiden kohdalla. Sähkökiuas sisältää monia eri osia ja komponentteja, jotka saattavat vikaantua.

Sähkökiukaan vastuksien hajoaminen on yksi yleisimmistä vioista, kun sauna ei enää lämpiä. Kiukaan vastukset saattavat vääntyä, niihin voi tulla reikä ja ne saattavat jopa pitää kovan äänen hajotessaan. Suosittelemme vaihtamaan kaikki sähkökiukaan vastukset ja kiuaskivet samalla kerralla. Sähkökiukaasta voi myös hajota esimerkiksi ajastin, termostaatti, ohjauspaneeli, kontaktori… tai joku muu sähköinen osa.

Huollamme sähkökiukaita asiakkaidemme kotona ja verstaallamme Turussa. Sähkökiukaiden huoltopalvelumme kattaa Turun- ja Salon alueen. Toimimme myös monen sähkökiuasvalmistajan takuuhuoltoliikkeenä. Jos kaipaat sähkökiukaallesi huoltoa, niin toimitathan meille mahdollisimman tarkat tiedot viasta, jotta osaamme varata oikeat varaosat huoltokäynnille. Asennamme lisäksi uusia sähkökiukaita avaimet käteen-palveluna, eli huolehdimme kiukaan asennuksesta, sekä kiuaskivien ja vanhan kiukaan asianmukaisesta kierrätyksestä.

Uudet sähkökiukaat, sähkökiukaiden varaosat- ja tarvikkeet verkkokaupasta, sekä myymälästämme

Myymme sähkökiukaita, sähkökiukaiden varaosia- ja tarvikkeita verkkokaupassamme, sekä myymälässämme Turussa. Varastostamme löytyy alkuperäisiä-, sekä tarvikevastuksia ja muita varaosia monille sähkökiuasmalleille, kuten Harvia Cilindro, Harvia Forte, Harvia AinaValmis, Helo Rocher, Helo HetiValmis, Sawo Aries… yms. Saamme tarvittaessa tilattua myös harvinaisemmat varaosat suoraan valmistajilta.

Verkkokaupastamme löydät myös laajan valikoiman uusia sähkökiukaita Harvialta ja Sawolta. Toimitamme sähkökiukaita ja varaosia verkkokaupastamme ympäri Suomen. Toimitamme tilaamasi tuotteet nopeasti ja varmasti tunnetuimpien pakettipalveluidentarjoajien kautta.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sähkökiukaisiin liittyvissä kysymyksissä. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai chat-palvelumme kautta. 

Huomioithan, että sähköisiä varaosia saa asentaa vain pätevä alan ammattilainen. Huolto Vuorio ei ota vastuuta väärin asennettujen varaosien mahdollisista vahingoista. Itse asennetuista varaosista vastuu on aina asiakkaalla. Sähköisillä varaosilla ei ole palautusoikeutta, mikäli varaosa on ollut kytkettynä.