Electrolux pölynimurin kauko-ohjattava kahva

34,91 (sis. ALV. 24 %)

Kauko-ohjattava kahva Electrolux imuriin. Kahva on 36mm ovaalilla liitoksella. Verkkokaupastamme löydät kahvat moneen eri Electrolux imuriin.

Toimitusaika-arvio: 3-7 arkipäivää

Alkuperäinen Electrolux pölynimurin kauko-ohjattava kahva, ovaali 36 mm. Kahvassa on uusi pölynimurin kaukosäädin, joka on ohjelmoitava pölynimuriin. Vaihtoehtoisesti jos vanhan imurin kahvaosa on rikki, mutta kauko-ohjainosa toimii, voit ottaa kauko-ohjainosan vanhasta pölynimurin kahvasta uuteen kahvaan. Tällöin ohjelmointia ei tarvitse tehdä.

Ohjelmointi:

  • Kun kytket pölynimurin pistorasiaan, paina pölynimurin ON/OFF -painiketta ja pidä sitä painettuna.
  • Pidä pölynimurin ON/OFF -painiketta painettuna, kunnes AUTO -merkkivalo vilkkuu. Pölynimuri on nyt kaukosäätimen oppimistilassa. Voit vapauttaa pölynimurin ON/OFF -painikkeen.
  • Paina kahvan kaukosäätimen virtapainiketta.
  • Jos ohjelmointi onnistuu, virran merkkivalo alkaa vilkkua osoittaen, että oppimisprosessi on valmis. Paina pölynimurin virtapainiketta. Pölynimuri on nyt valmiustilassa ja se voidaan aktivoida kauko-ohjaimella.

Alkuperäiset varaosat moneen AEG / Electrolux UltraActive-, UltraPerformer- ja UltraSilencer -malliin. (Tarkista pölynimurin pohjassa oleva PNC -numero.)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.