Electrolux Super Clean Astianpesukoneen Puhdistusaine

8,66 (sis. ALV. 24 %)

Electrolux Super Clean Astianpesukoneen Puhdistusaine on tehokas ratkaisu astianpesukoneesi puhdistamiseen ja ylläpitoon. Poistaa rasvan ja haitalliset itiöt, parantaen pesutuloksia ja ehkäisten epämiellyttäviä hajuja. Kätevä käyttää ja huolehtii astianpesukoneesi pitkäaikaisesta suorituskyvystä.

Toimitusaika-arvio: 3-7 arkipäivää

Electrolux Super Clean Astianpesukoneen Puhdistusaine on erinomainen valinta astianpesukoneesi suorituskyvyn ylläpitoon.

Tämä tehokas puhdistusaine poistaa tehokkaasti astianpesukoneen pääaltaasta, putkista ja letkuista kertyneet jäämät, jotka voivat ajan myötä aiheuttaa epämiellyttäviä hajuja ja heikentää pesutuloksia.

Paras pesuteho saavutetaan suorittamalla käsittely noin 6 kuukauden välein, käytöstä riippuen. Electrolux Super Clean Astianpesukoneen tehopuhdistusaine poistaa tehokkaasti rasvan, samalla tappaen bakteerit ja muut haitalliset itiöt.

Käyttö on helppoa:

  1. Tyhjennä pussin sisältö koneen pohjalle.
  2. valitse pesukoneesi puhdistusohjelma tai n. 65 asteen tai kuumin ohjelma, jos erillistä puhdistusohjelmaa ei löydy.

Tämä astianpesukoneen puhdistusaine takaa, että astianpesukoneesi pysyy huippukunnossa ja antaa sinulle puhtaat astiat joka kerta.

Tuotetiedot:

  • Valmistaja: Electrolux
  • Tuotenumero: 9029799302
  • Käyttörakoitus: Astianpesukoneen puhdistus
  • Käyttöväli: n.6 kk

Tämän tuotteen kanssa on suositeltavaa myös käyttää kalkinpoistoon ja uutenkin koneen puhdistukseen sitruunahappoa n.1 kuukauden välein. Jotta taataan astianpesukoneelle pitkä käyttöikä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.