Fairy Platinum All in One, 62 konetablettia

9,50 (sis. ALV. 24 %)

Fairy Platinum All in One -astianpesutabletit tarjoavat huippuluokan puhdistustehon. Pakkaus sisältää 62 tablettia, jotka poistavat tehokkaasti lian ja tahrat, sisältävät huuhtelukirkasteen ja suolan, ja sopivat kaikkiin astianpesukoneisiin.

Saatavuus: 41 varastossa

Fairy Platinum All in One -astianpesutabletit tarjoavat huippuluokan puhdistustehon jokaiselle astianpesukoneelliselle. Pakkaus sisältää 62 tablettia, jotka riittävät pitkäksi aikaa ja takaavat, että astiasi loistavat puhtauttaan pesun jälkeen.

Fairy Platinum -tabletit sisältävät tehokkaan koostumuksen, joka poistaa vaikeatkin tahrat ja lian astioistasi. Ne sisältävät myös huuhtelukirkasteen ja suolan, joten sinun ei tarvitse lisätä niitä erikseen. Tabletissa on myös lasin- ja hopeansuojatekniikka, joka pitää astiasi kirkkaina ja kiiltävinä pesusta toiseen.

Nämä astianpesutabletit ovat helppokäyttöisiä: aseta vain yksi tabletti astianpesukoneesi pesuainelokeroon ja anna koneen hoitaa loput. Fairy Platinum -tabletit sopivat kaikkiin astianpesukoneisiin ja ne ovat tehokkaita myös lyhyissä pesuohjelmissa.

Valitse Fairy Platinum -astianpesutabletit, kun haluat astianpesun, joka poistaa tehokkaasti lian ja tahrat ja jättää astiasi kiiltäviksi ja puhtaiksi.

Tabletti Sisältää mm.:

  • Neste ja jauhepesuaine
  • huuhtelukirkaste
  • suola
  • lasin- ja hopeansuojatekniikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.