Huolto Vuorio Sitruunahappo 750g – Luonnollinen ihmeaine

11,30 (sis. ALV. 24 %)

Huolto Vuorio Sitruunahappo 750g on monikäyttöinen ja ympäristöystävällinen puhdistusaine kodinkoneille, erityisesti astianpesukoneille ja kahvinkeittimille. Tuote on soveltuu tehokkaaseen kalkinpoistoon, pidentäen laitteidesi käyttöikää. Tutustu käteviin käyttöohjeisiimme ja hyödyllisiin vinkkeihimme blogissamme sekä ohjevideoissamme, joista saat arvokkaita vinkkejä sitruunahapon monipuoliseen ja turvalliseen käyttöön.

Saatavuus: 5 varastossa

Huolto Vuorio Sitruunahappo 750g tarjoaa tehokkaan ja ekologisen ratkaisun kodinkoneiden puhdistukseen ja vähän muuhunkin. Tämä tuote ei ainoastaan poista kalkkisaostumia, vaan myös pidentää laitteidesi käyttöikää. Tutustu käyttöohjeisiimme ja hyödynnä sitruunahapon monipuolisuutta turvallisesti ja tehokkaasti.

Huolto Vuorio Sitruunahappo 750g sopii myös ruosteenpoistoon, silitysraudan puhdistukseen, suihkupäiden puhdistukseen, jopa leivontaan ja ruoanlaittoon. Ruoanlaitossa sitruunahappo tuo hapokkuuden ilman sitruunan makua, mikä esimerkiksi joissain jälkiruoissa toivottua. Eikä siinä vielä kaikki, sillä sitä voi käyttää luontaisena pesuaineiden tehostajana pyykinpesussa ja tahranpoistossa.

Tuotetiedot:

  • Paino: 750g
  • Tuotemerkki: Huolto Vuorio
  • Pakkaus: Kierrätettävä muovipakkaus
  • Elintarvikekelpoinen

Turvallisuus ja ympäristöystävällisyys:

  • Onko sitruunahappo vaarallista?: Ei ole, kun noudatetaan annosteluohjeita. Se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Sitruunahappo Puhdistus Käyttöohjeet ja hyödylliset linkit:

Kirjoitamme blogissamme erilaisia sitruunahapon käyttöohjeita, samalla teemme myös nopeita ja selkeitä ohjevideoita aiheista. Jokaisessa ohjeessa käsitellään erikseen sitruunahapon annostelua ja sekoitussuhdetta kuhunkin laitteeseen sopivalla tavalla.

Näihin löytyy ohjevideot ja blogitekstit:

Näihin on tulossa blogitekstit ja ohjevideot:

  • Vedenkeittimen puhdistus sitruunahapolla:

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.