Harvia Globe GL110E sähkökiuas 11 kW

1309,01 (sis. ALV. 24 %)

Upea Harvian Globe on pallon muotoinen kiuas, joka tekee saunastasi modernin näköisen. Harvia Globe kiukaat Huolto Vuorion verkkokaupasta.

Toimitusaika-arvio: 3-7 arkipäivää

Tuotetunnus: HGLE110400 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , Valmistaja:

Mahdollisuuksien pallokiuas.

Harvia Globe -pallokiuas tarjoaa miellyttävän saunomiskokemuksen paitsi lämmön ja löylyjen, myös ainutlaatuisen muotoilun ja käytettävyyden kautta. Toteuta suunnitelmasi kiukaan sijainnista saunassa: Harvia Globen voit kiinnittää seinään, asentaa jalustalle tai ripustaa kattoon. Valinnanvapaus antaa myös tilaa mielikuvitukselle lauteiden suunnittelussa.

Kiukaan valmistukseen on käytetty laadukkaita raaka-aineita sekä pintakäsittelyprosessin aikana ei ole käytetty kemikaaleja. Lisäksi kiukaan rakenne, muotoilu ja kivimäärä ovat tarkkaan harkittuja. Nämä valmistustyylit edustavat vahvasti uutta ajattelua ja pyrkimystä kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta. Kiukaan runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä.

Harvia Globe -kiukaita GL70 (Ø 430 mm) ja GL110 (Ø 500 mm) ohjataan kosketusohjauspaneelilla. Helppokäyttöinen kosketusohjauspaneeli ja täsmällisesti toimiva lämpötilansäätö noudattavat Harvian tuotesuunnittelun periaatetta käyttömukavuudesta. Yksinkertaisen tyylikäs roiskevesisuojattu ohjauspaneeli voidaan asentaa saunan sisä- tai ulkopuolelle. Kiukaaseen kuuluu kompakti tehoyksikkö, joka huolehtii sähkönsyötöstä vastuksille. Kiuasta ja tehoyksikköä yhdistää panssariputkessa kulkeva kaapeli. Kiukaan lämpöanturi asennetaan kattoon ja yhdistetään kaapelilla tehoyksikköön.

Teho: 10,5 kW
Mitat: 500 x 500 x 940-1230
Saunan koko: 9-15 m3
Kivimäärä: 80 kg
Suojaetäisyydet (mm): eteen alalauteeseen 50, sivuseiniin 50, kattoon 900, alas lauteeseen 20

Varustetteva erillisellä ohajuskeskuksella esim. Xenio tai C150

mallit

Globe (GL)

Tehot

11 kW

Ohjaus

E

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.