Näytetään tulokset 1–24 / 398

Harvia C80/C90/C150 Yläkortti WX200

Harvia varaosat ja kiukaat

Valtuutettuna Harvia huoltoliikkeenä meiltä löytyy erinomainen Harvia varaosat valikoima. Harvian sähkökiukaisiin, puukiukaisiin, takkoihin ja kamiinoihin.

Kiuas varaosat kuten ohjauspaneelit löydät valikoimastamme

Sähkökiuas on tänä päivänä suomalaisesta kodista löytyvä yleinen varuste. Sähkökiuas tuo arkeen mukavaa helppoutta, sillä se mahdollistaa mukavat ja nopeat löylyt. Sähkökiukaan voi napsauttaa kätevästi päälle ja puolen tunnin päästä voikin jo heittää löylyä. Sähkökiukaiden tarvikkeet ja varustelut kehittyvät jatkuvasti ja tänä päivänä useaan kiukaaseen onkin liitetty ohjauspaneeli helpottamaan kiukaan päälle kytkemistä ja lämmön säätämistä. Valikoimastamme löytyykin edullisesti Harvia ohjauspaneelit. Niin kuin mihin tahansa sähkölaitteeseen, voi myös sähkökiukaaseen tulla vikaa. Mikäli olet siinä tilanteessa, että sähkökiuas on alkanut reistailemaan ja olet varaosien tarpeessa, löydät verkkokaupastamme kiukaan varaosat Harvian kiukaisiin.

Varaosia Harvian puulämmitteisiin kiukaisiin

Puulämmitteinen kiuas on perinteinen ja monelle suomalaiselle tuttu. Puulämmitteisen kiukaan luoma tunnelma on vailla vertaansa. Puulämmitteiset kiukaat mielletään pitkäikäisemmiksi kuin sähkökiukaat, mutta puulämmitteinen kiuaskin saattaa hajota ja kaivata uutta varaosaa. Mikäli puulämmitteisestä kiukaastasi on hajonnut jokin osa, löydät ne helposti verkkokaupastamme. Meiltä löydät esimerkiksi erilaisia kahvoja kiukaan luukkuihin tai vaikkapa ilmanohjainlevyjä. Harvia on johtava kansainvälinen sauna ja spa yhtiö ja yksi suosituimmista puulämmitteisten kiukaiden valmistajista. Harvia varaosat sivulta löydätkin kattavan valikoiman Harvian alkuperäisiä varaosia.