Harvia Glow Corner sähkökiuas TRCE90 9,0kW

499,00 (sis. ALV. 24 %)

Harvia Glow Corner TRCE90 on saunan kulmaan asennettava sähkökiuas. Harvia TRCE90 kiukaalla säästät tilaa ja luot saunaasi upean ilmeen.

Toimitusaika-arvio: 3-7 arkipäivää

Tuotetunnus: HTRCE900400 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , Valmistaja:

Design-kiuas, joka kruunaa tyylikkäimmänkin saunasisustuksen

Glow Corner on nurkkaan asennettava pilarikiuas keskisuuriin saunoihin. Kolmiomaisen kiukaan teräksen kiiltävä ulkokuori on näyttävä ja tuo modernia tyylikkyyttä saunaan. Suuri kivimäärä tarjoaa pehmeän löylyelämyksen, jonka kipakkuutta voi säädellä heittämällä löylyä joko kiukaan kylkeen tai kivipilarin päälle. Kiuas lämpenee nopeasti ja jakaa lämpöä tasaisesti suuren kivimäärän ansiosta.

Harvia Glow Corner on upea kolmiomallinen design kiuas, joka kruunaa tyylikkäimmänkin saunasisustuksen samalla tilaa säästäen. Kiuas sopii keskisuuriin saunoihin ja kiukaan suuren kivimäärän ansiosta kiuas antaa niin pehmeitä kuin kipakampiakin löylyjä riippuen siitä, heittääkö löylyvettä kiukaan kylkeen tai suoraan kivipilarin päälle. Kivimäärä takaa myös tasaisen lämmön sekä kiukaan nopean lämpenemisen. Glow Corner kiuas asennetaan nimensä mukaisesti saunatilan nurkkaan ja kiuas on mahdollista myös esimerkiksi upottaa lauteisiin tai lasiseinän läheisyyteen. Kiukaan runko on aukotettua ruostumatonta terästä.

Tietoja kiukaasta

Teho: 9,0 kW
Mitat (mm): 330 x 330 x 1100
Paino: 15,5 kg
Saunan koko: 8-14 m3
Kivimäärä: 50 kg
Suojaetäisyydet (mm): eteen 100, kattoon 800, lattiaan 20

VARUSTETTAVA ERILLISELLÄ OHJAUSKESKUKSELLA ESIM. XENIO TAI C150

mallit

Glow Corner (TRC)

Tehot

9 kW

Ohjaus

E

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.