Jääkaapin Kahva Yleismalli

9,90 (sis. ALV. 24 %)

Jääkaapin Kahva Yleismalli on kestävä ja tyylikäs vaihtoehto jääkaapillesi. Sopii useimpiin malleihin, ja paketti sisältää asennukseen tarvittavat ruuvit ja suojamuovit.

Saatavuus: 23 varastossa

Etsitkö uutta kahvaa jääkaapillesi? Jääkaapin Kahva Yleismalli on suunniteltu juuri sinulle. Tämä kahva on paitsi tyylikäs myös erittäin kestävä, ja se sopii useimpiin jääkaappeihin. Sen yleismalli tekee siitä erinomaisen valinnan, kun haluat päivittää jääkaappisi ulkonäköä tai korvata vanhan, rikkoutuneen kahvan. Edullinen vaihtoehto hintaville alkuperäisille kahvoille, tai kahvoille joita ei ole enään saatavana

Kahvan pituus on 195 mm (19,5 cm), ja se on valmistettu muovista, joka kestää. Pakettiin sisältyy myös ruuvit ja niiden suojamuovit, joten asennus on helppoa ja nopeaa. Reikien väli ovessa on voi olla n.93 mm (9,3 cm) ja 170 mm (17 cm) välillä, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan eri jääkaappimalleille. Lisäksi reikien etäisyys oven ulkoreunasta on 12 mm (1,2 cm), mikä takaa tukevan ja turvallisen otteen joka kerta, kun avaat tai suljet jääkaapin oven.

Jääkaapin oven kahva on yksi niistä pienistä yksityiskohdista, jotka voivat tehdä suuren eron. Se ei ainoastaan tee jääkaapistasi helppokäyttöisempää, vaan myös lisää sen estetiikkaa. Tämä yleismalli on suunniteltu sopimaan monenlaisiin jääkaappeihin, ja se on helppo asentaa mukana tulevien ruuvien ja suojamuovien avulla.

Valitse Jääkaapin Kahva Yleismalli ja päivitä jääkaappisi ulkonäköä ja toimivuutta. Se on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs lisä keittiöösi. Ei ole väliä, onko jääkaappisi vanha vai uusi, tämä kahva sopii siihen täydellisesti.

Jääkaapin Kahva Yleismalli  Tuotteen tiedot:

  • Pituus: 195 mm (19,5 cm)
  • Reikien väli max: n. 170 mm (17 cm)
  • Reikien väli min: n. 93 mm (9,3 cm)
  • Reikien etäisyys oven ulkoreunasta: 12 mm (1,2 cm)
  • Materiaali : Muovi
  • Paketti sisältää: Ruuvit + ruuvin suojamuovit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.