Bosch/Siemens Jääkaapin Vipukahva (00491169)

97,90 (sis. ALV. 24 %)

Bosch / Siemens jääkaapin vipukahva (00491169) on suunniteltu yhteensopivaksi useiden GS-, GSD-, GSE-, GSN-, GSU, GSV-, KDR-, KS-, KSK-, KSR sarjojen mallien kanssa. Laadukas ja kestävä kahva tekee jääkaapin käytöstä vaivatonta. Erikseen tilattava tarvikepussi varmistaa helpon asennuksen.

Saatavuus: 1 varastossa

Tämä Bosch/Siemens jääkaapin vipukahva on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat laatua ja yhteensopivuutta. Jääkaapin Kahva on suunniteltu sopimaan täydellisesti useisiin Siemensin ja Boschin GS-, GSD-, GSE-, GSN-, GSU, GSV-, KDR-, KS-, KSK-, KSR -sarjan malleihin, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen valinnan.

Jääkaapin ja pakastimen kahvan muotoilu ja rakenne on suunniteltu kestämään arjen käyttöä, ja se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Kahvan asennus on helppoa, mutta on tärkeää huomata, että tietyissä malleissa saatetaan tarvita lisäosia. Tämän vuoksi Bosch ja Siemens ovat tuoneet markkinoille erillisen tarvikepussin (00422336), joka sisältää kaikki tarvittavat osat kahvan asentamiseksi tietyissä malleissa. Pussi saattaa sisältää myös kriittisiä pieniä osia, joten on suositeltavaa tarkistaa mallikohtainen yhteensopivuus ennen tilaamista. Huomioithan, että tarvikepussi ei sisälly kahvan toimitukseen, vaan se on tilattava erikseen tarpeen mukaan.

Bosch/Siemens Jääkaapin Vipukahva Tuotteen tiedot:

  • Valmista: Bosch / Siemens
  • Valmistajan tuotenumero: 00491169
  • Materiaali: Muovi
  • PItuus: 21,5 c (215 mm)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.