S-bag E203S pölypussit 4kpl anti-odour

15,45 (sis. ALV. 24 %)

Laaja valikoima S-bag pölypusseja verkkokaupastamme. Tilaa 4 kappaletta S-bag E203S pölypusseja tästä.

Saatavuus: 2 varastossa

Tuotetunnus: 9001684597 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

S-bag E203S Anti-Odour -tuotteen ainutkertaiset ominaisuudet:

Imee ja neutralisoi epämiellyttävät hajut: toisin kuin tavalliset kosteutta imevät paperipussit, s-bag® Anti-Odourin synteettinen materiaali on pinnoitettu hajua vaimentamalla vahalla, joka vangitsee epämiellyttävät hajut ja estää niitä poistumasta pölynimurista. Lemmikkieläinten omistajat arvostavat todella tätä ainutlaatuista hajunsyöjää.

Suurempi imuteho: kestävä synteettinen materiaali takaa optimaalisen ilmavirtauksen ja tarjoaa pölynimurillesi pitkään kestävän imutehon pölypussin täyttyessä.

Suuri suodatuskapasiteetti: Korkea suodatusteho: S-bag E203SAnti-Odourin tekokuitumateriaali suodattaa jopa 99 % pölystä, siitepölystä, allergeeneista ja muista hiukkasista.

Powerflow™ s-bag® on suunniteltu erityisellä taitoksella, joka antaa sille lisää kapasiteettia tasaiseen pussiin verrattuna. Powerflow tekee pussista joustavan ja helpomman asettaa pölynimuriin.

Parannettu sulkemisjärjestelmä – kestävä ja hygieeninen: Sulkemisjärjestelmä on suunniteltu uudelleen, ja se on jäykempi voimakkaamman materiaalin ja uuden tiivistystekniikan ansiosta. Tällä varmistetaan, että s-bag®  sulkeutuu joka kerta eikä rikkoudu tai vuotaa.  Pölypussi on helppo asettaa paikalleen imuriin. Se on myös hygieeninen, sillä pussin suu sulkeutuu automaattisesti, kun se poistetaan imurista. Näin ilmaan ei leviä pölyä, ja pussin vaihtaminen sujuu siististi ja nopeasti.

S-bag® on saatavilla myös eri materiaaleina eri tarpeisiin ja pölynimurin parhaan suorituskyvyn takaamiseksi: Classic Long Performance, Anti-Allergy ja Ultra Long Performance.

Optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi pussit tulee vaihtaa säännöllisesti ja suodattimet tulee vaihtaa joka neljäs pussin vaihtokerta. Kaikki suodattimet tulee vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa tai kun ne ovat ulkoisesti likaiset. Muiden kuin alkuperäisten s-bag®-pölypussien käyttö voi heikentää pölynimurin suorituskykyä

Tämä pakkaus sisältää 4 synteettistä s-bag® Anti-Odour  -pölynimuripussia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.