E206S S-Bag Anti-Allergy pölypussit 4kpl

12,80 (sis. ALV. 24 %)

S-Bag Anti-Allergy pölypussit sopivat kaikkiin S-Bag merkinnällä varustettuihin imureihin. Anti-Allergy pölypussit pitävät kotisi hygieenisenä.

Saatavuus: 6 varastossa

Tuotetunnus: 9001684605 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , Valmistaja: ,

s-bag® Anti-Allergy -tuotteen ainutkertaiset ominaisuudet:

Antiallerginen vaikutus: s-bag® Hygiene Anti-Allergy suojaa terveyttäsi ja vaikuttaa huomattavasti kotisi hygieniaan ja ilman puhtauteen säilyttäen samalla ensiluokkaisen suorituskyvyn. s-bag® Hygiene Anti-Allergy vähentää allergeeneille altistumista sekä allergiariskiä perheessäsi.

Suuri suodatuskapasiteetti: s-bag® Anti-Allergy suodattaa Hygiene Filter™-suodattimella jopa yhden mikronin kokoiset (15 kertaa ihmisen hiuksen halkaisijaa pienempi) siitepölyt, pölyhiukkaset, pölypunkit, punkkiallergeenit sekä kissa-allergeenit. Kyseinen suodatustaso sopii erityisen hyvin astmaatikoille ja allergikoille.

Hygieeninen ja helppo vaihtaa: tämä pölypussi on suunniteltu erityisellä taitoksella ja ainutkertaisella patentoidulla pahvilla, pölypussin asentaminen pölynimuriin on helppoa ja se on hygieeninen, sillä se tiivistyy automaattisesti poistamisen yhteydessä estäen vuodot, jolloin pussin vaihtaminen sujuu nopeasti ja siististi.

s-bag® on saatavilla myös eri materiaaleina tarpeitasi varten ja pölynimurin suorituskyvyn optimoimiseksi: Classic Long Performance, Anti-Odour ja Ultra Long Performance.

Optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi pussit tulee vaihtaa säännöllisesti ja suodattimet tulee vaihtaa joka neljäs pussin vaihtokerta. Kaikki suodattimet tulee vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa tai kun ne ovat ulkoisesti likaiset. Muiden kuin alkuperäisten s-bag®-pölypussien käyttö voi heikentää pölynimurin suorituskykyä.

Tämä pakkaus sisältää 4 synteettistä s-bag® Hygiene Anti-Allergy -pölynimuripussia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.