Näytetään tulokset 1–24 / 104

TylöHelo varaosat ja vastukset

Koska haluamme pitää TylöHelo varaosat valikoimamme monipuolisena ja antaa asiakkaillemme mahdollisuuden valita useasta eri vaihtoehdosta, löytyy sähkökiuas valikoimastamme kiukaan vastukset seuraavanlaisista kahdesta eri kategoriasta: Alkuperäiset vastukset Helo, Kastor, sekä ”vastaavat” kiuas vastukset.

Helo on Suomessa 1919 perustettu kiuastehdas, joka nykyään toimii nimellä Sauna360. Kiukaita valmistetaan Hangossa sijaitsevassa tehtaassa. Tuotemerkit ovat Helo, Tylö, Kastor, ja Tylöhelo, Finleo ja Amerec.

Jos etsimääsi tuotetta ei löydy verkkokaupastamme, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin etsimme sinulle sopivan varaosan.

Helo varaosat

Myymme varaosia Helo / Tylöhelo sähkö- ja puukiukaihin. Helo Vastukset, termostaatit, piirikortit, luukun osat ja kaikki muut varaosat ovat mallikohtaisia, joten tarkka tuotetieto olisi hyvä tietää, ennen varaosan etsimistä. Helon tuotekylteissä ei suoraan nimiä ole mainittu, mutta tuotetiedot löytyy numerokoodilla esim. Helo Rocherin tuotekyltissä  ”Type: 1118 -700- 0405” , jossa välissä oleva ”-700-” tarkoittaa tuotteen tehoa, tässä tapauksessa 7 kW.

Kastor varaosat

Kastor Megaline ja Kastor Inferno sähkökiukaiden varaosat löytyvät valikoimastamme, kuten myös kaikki Kastorin puukiukaiden varaosat. Muistathan myös katsoa tuotekyltistä tarkat tiedot, jotta löydetään sinulle oikea osa.