Näytetään tulokset 1–24 / 70

Enervent varaosat

Olemme valtuutettu Enervent ilmanvaihtokoneiden huoltoliike ja varaosamyyjä Turun ja Salon seudulla. Verkkokaupastamme löydät suosituimpien ilmanvaihtokonemallien, kuten Pingvin, Salla, Pandion ja Pegasos varaosia. Varaosien lisäksi valikoimastamme löytyy laajasti ilmanvaihtokoneiden suodattimia.

Enervent Zender on valmistanut ratkaisuja suomalaiseen ilmanvaihtoon jo vuodesta 1985, jonka aikana Enervent ilmanvaihtokoneet ovat saaneet aikaiseksi suuren suosion suomalaisten ilmanvaihtokone markkinoilla. Enervent ilmanvaihtokoneiden asentamisratkaisut ja laitteiden helppokäyttöisyys ovat olleet isossa osassa menestystä. Enervent ilmanvaihtokoneiden varaosia on myös saatavilla laajasti. Suuren varaosavalikoiman ansiosta, jos koneeseen tulee vika tai ongelma, joka vaatii uusia osia ei tarvitse koko ilmanvaihtokonetta vaihtaa, vaan pienellä korjauksella koneesta saa uuden veroisen ja käyttöaika kasvaa taas monella vuodella. Kaikki Enervent ilmanvaihtokoneiden varaosat on lajiteltu mallikohtaisesti, helpottaaksemme oikeiden osien löytämistä. Varaosavalikoimaamme päivitetään parhaillaan, eli jos et löydät etsimääsi varaosaa tai et ole varma varaosien tai suodattimien yhteensopivuudesta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme oikean osien etsimisen kanssa.

Enervent suodattimet

Enervent ilmanvaihtokoneiden suodattimia on saatavilla kaikkiin Enervent malleihin kuten Pingvin, Salla ja Pandion. Kaikki myymämme Enervent suodattimet ovat alkuperäisiä valmistajan suodattimia. Suosimalla ilmanvaihtokoneisiin suunniteltuja suodattimia, voit olla varma parhaasta mahdollisesta suodatuksesta ja ilmavaihtokoneesi toimii niin kuin se on suunniteltu. Ilmanvaihtokoneiden suodattimia pitää vaihtaa säännöllisesti. Suodattimia tulisi vaihtamaan keväisin ja syksyisin. Vaihtamalla suodattimia säännöllisesti taloutesi sisäilma pysyy raikkaana ja puhtaana, sekä vältätä sisäilmaongelmia, jotka ovat pahimmassa tapauksessa verrattavissa homeen aiheuttamiin ongelmiin.