Electrolux EAP450 Ilmanpuhdistimen Suodatinpaketti (EF116, HEPA 13)

136,55 (sis. ALV. 24 %)

Electrolux EF116 suodatin sopii EAP450 ilmanpuhdistimeen. EF116 suodatinpaketti sisältää 1 kappaleen 3 in 1 suodattimia EAP450 ilmanpuhdistimeen.

Saatavuus: 1 varastossa

Electrolux EAP450 Ilmanpuhdistimen Suodatinpaketti takaa loistavan puhtaan sisäilman yhdessä Electrolux EAP450 -ilmanpuhdistimesi kanssa.  Kaikki suodattimet ovat pestäviä, ja Electrolux -laitteesi merkkivalo ilmoittaa suodattimen vaihtotarpeesta. Suodatin kestää normaalikäytössä noin vuoden, ja suodattimen pesunkestävyys tarjoaa toisen käyttökerran tuotteelle.

Antibakteerinen esisuodatin suodattaa lemmikkien karvoja ja muita suurempia hiukkasia. Pölyn ja hilseen määrä vähenee huomattavasti esisuodattimen ansiosta ja pidentää käyttöikää. Hengitysilman bakteereita ja sienieliöitä, sekä niiden aiheuttamia hajuja ei tarvitse enää pelätä, sillä esisuodattimen Cleancel™ antimikrobipinta suodattaa myös nämä ikävät hiukkaset pois hengitysilmasta.

Electrolux EAP450 Ilmanpuhdistimen Suodatinpaketti sopii seuraaviin malleihin:

  • Electrolux EAP450

HEPA-Suodatin suodattaa jopa 99,97% huoneen epäpuhtauksista. Pöly, savu, siitepöly ja muut pienhiukkaset puhdistuvat tehokkaasti.

AOC™ Advanced Odour Control -suodatin on hiilisuodatin, joka keskittyy ikävien hajujen vähentämiseen. Tupakka, lemmikkien haju ja epäonnistuneet kokkaukset eivät enää häiritse hajuineen.

Suodatinpaketissa on:

  • 1 kpl 3-in-1-suodattimia.
Valitse ilmanpuhdistin malli

Electrolux EAP450

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.