Electrolux Pure A9 Suodatin EFDFRH6 Fresh Hajusuodatin

109,05 (sis. ALV. 24 %)

Electrolux Pure A9 Hajusuodatin  on älykäs ja tehokas suodatin, joka poistaa ilmasta epämiellyttäviä hajuja. Sopii Electrolux Pure A9 PA91-604GY ja PA91-604DG -ilmanpuhdistimeen. Mukana älymerkki suodattimen vaihdon ajankohdan seuraamiseen.

Saatavuus: 1 varastossa

Tämä Electrolux Pure A9 Suodatin EFDFRH6 Fresh Hajusuodatin suodattaa loistavasti kaikki sisäilman epäpuhtaudet. (600 GADR).

Electrolux Pure A9 Hajusuodatin EFDFRH6 Fresh Hajusuodatin on korkealaatuinen ja älykäs valinta Electrolux Pure A9 -ilmanpuhdistimeesi. Tämä suodatin on suunniteltu erityisesti poistamaan ilmasta epämiellyttäviä hajuja, tarjoten sinulle raikkaan ja puhtaan sisäilman.

Suodattimen ainutlaatuinen älymerkki seuraa suodattimen käyttöikää ja ilmoittaa, kun on aika vaihtaa suodatin. Tämä tarkoittaa, että voit aina luottaa siihen, että ilmanpuhdistimesi toimii optimaalisesti, ja sisäilmasi pysyy puhtaana.

Electrolux Pure A9 Hajusuodatin EFDFRH6 Fresh Hajusuodatin on yhteensopiva Electrolux Pure A9 PA91-604GY -ilmanpuhdistimen kanssa. Suodattimen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, joten voit nauttia raikkaasta ja puhtaasta ilmasta ilman viivästyksiä.

Hanki Electrolux Pure A9 Hajusuodatin EFDFRH6 tänään ja nauti parhaasta mahdollisesta sisäilman laadusta.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Yhteensopivuus: Sopii Electrolux Pure A9 PA91-604GY ja PA91-604DG -ilmanpuhdistimeen
  • Älymerkki: Seuraa suodattimen käyttöikää ja ilmoittaa, kun on aika vaihtaa suodatin
  • Toiminto: Poistaa ilmasta epämiellyttäviä hajuja
  • Valmistaja: Electrolux

Tuotteen käyttö ja hoito:

Electrolux Pure A9 Suodatin EFDFRH6 Fresh Hajusuodatin on helppo asentaa ja vaihtaa. Muista seurata älymerkin ilmoituksia suodattimen vaihtotarpeesta.

Valitse ilmanpuhdistin malli

Electrolux Pure A9 PA91-604DG, Electrolux Pure A9 PA91-604GY

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.