Electrolux Ilmanpuhdistin EAP300 Suodatin, Aktiivihiili EF118

35,75 (sis. ALV. 24 %)

Electrolux Ilmanpuhdistin EAP300 Suodatin, Aktiivihiili EF118 sisältää 4kpl suodattimia, joiden suositeltu vaihtoväli on 3kk. Suodattaaa hajut ja erilaiset bakteerit, kuten myös vähänissomtakin pölyhiukkaset ja karvat. Electrolux EAP300 yhteensopiva HEPA13-suodatin löytyy täältä.

Saatavuus: 2 varastossa

Electrolux Ilmanpuhdistin EAP300 Suodatin, Aktiivihiili EF118 on suunniteltu täydentämään Electrolux EAP300-ilmanpuhdistinta. Tämä hiilisuodatinpakkaus, nimeltään EF118 Hiilisuodatinpakkaus, tarjoaa tehokasta ilmanpuhdistusta ja poistaa hajuja tehokkaasti.

EF118 Hiilisuodatinpakkaus on suunniteltu erityisesti sitomaan ja neutraloimaan erilaisia hajuja, kuten tupakansavua, lemmikkieläinten hajuja, keittiön tuoksuja ja muita epämiellyttäviä hajuja. Aktiivihiili, joka on tämän suodatinpakkauksen keskeinen ainesosa, sitoo hajumolekyylit itseensä ja auttaa pitämään sisäilman raikkaana ja miellyttävänä.

Tämä hiilisuodatinpakkaus on helppo asentaa ja vaihtaa, mikä takaa jatkuvan suorituskyvyn ja puhtaan ilman hengittämisen tiloissasi. Suosittelemme suodattimen vaihtamista noin 3-6 kuukauden välein, jotta voit nauttia parhaasta ilmanpuhdistustehokkuudesta ja hajujen neutraloinnista.

Electrolux Aktiivihiilisuodatin EF118 on suunniteltu erityisesti yhteensopivaksi Electrolux EAP300-ilmanpuhdistimen kanssa. Se tarjoaa täydellisen lisän laitteen suorituskyvylle ja auttaa pitämään sisäilman raikkaana ja puhdistettuna.

Hanki Electrolux EAP300 Aktiivihiilisuodatin EF118 , Aktiivihiili EF118 verkkokaupastamme ja nauti raikkaasta ja hajuttomasta ilmasta helposti ja luotettavasti. Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan ja nopean toimituksen, jotta voit parantaa sisäilman laatua mahdollisimman nopeasti.

Osta nyt Electrolux Ilmanpuhdistin EAP300 Suodatin, Aktiivihiili EF118 ja nauti puhtaasta ja raikkaasta ilmasta kotona tai työpaikallasi!

Electrolux EAP300 Aktiivihiilisuodatin EF118 sopii seuraaviin Electrolux ilmanpuhdistimiin:

  • Electrolux EAP300
  • Electrolux EAP300-U

Electrolux EAP300 Aktiivihiilisuodatin EF118 Paketti sisältää 4kpl suodattimia.

 

 

Valitse ilmanpuhdistin malli

Electrolux EAP300

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.